Fajna zabaa kto chetny
lista tematów
Pytanie czy wyzwanie strona 8 z 26
Najlepszą obroną jest atak :D Atakuj karę :D
Szczerington - co Ci się najbardziej podoba w CuteNinja? :D
Podejmujesz wyzwanie?
No nie wiem czy wyeksponowanie jakiegoś Twojego waloru będzie karą :D Moim zdaniem wręcz przeciwnie.
Podejmujesz wyzwanie?
Dobrze, jak chcesz. Skoro się boisz to nie graj.
Prawidłową odpowiedź pozostaje podać: W Lidlu nie mam jajek kurzych. To było pytanie podchwytliwe. Jajka z chowu klatkowego zostały wycofane ze sprzedaży a te od szczęśliwych kur wykupili Niemcy po ostatnim masowym uboju kur u nich.
Racja, gramy na ubieranie póki co.
Praksyda, krótko zwana także Sarną, udaje jedynie aktorkę Scarlet jakaśtam, sądząc że wszyscy znają wszystkie aktorki i rozpoznają fejczura. Przez przypadek nosi takiego samego mopa na głowie jak ta aktorka.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
:D:D hejka Młoda.
Nie mam powodu żeby Ciebie obrażac czy wyzywac z lewych kont,a tak w ogóle to aż tak nawalone nie mam pod kopułą żeby zakładac inne konta i cisnąć z ukrycia, ja zawsze wole napisać co mysle na legalu, najwyzej sie to moze nie spodobać, ale przeciez nie musi.
hm.. niestety odpowiedź Ci sie nie spodoba, dla mnie są to wynaturzenia(matka natura spierdzieliła cos po drodze), osobiście nie gardze nimi, nie przeszkadzają mi też, ale dlatego jest kobieta i męzczyzna zeby to wszystko miało ręce i nogi, niech sobie żyją, ale adopcja dzieci i dawanie takie przykładu ze to normalne że facet z facetem itd.. to nie jest dobry wzór, ale żyjemy w czasach gdzie wszystko musimy tolerować.
-------- ------ --- ---- ----- ---- ---
Jesteś pedantyczny?