Fajna zabaa kto chetny
lista tematów
Pytanie czy wyzwanie strona 6 z 26
Konto usunięte: Straszna zamuła więc pytanie do Eldim jakie wolisz blondynki, brunetki, rude czy wygolone?
Dziękuję za zainteresowanie Szczeringtonie, otóż już udzielam odpowiedzi. Atrakcyjność kobiet nie jest zupełnie u mnie uwarunkowana kolorem włosów. Brunetki, blondynki, ja wszystkie Was dziewczynki... Jednakże jest coś związanego z włosami co kompletnie mnie odrzuca. Mianowicie ich długość. Jeśli kobieta jest obcięta na chłopaka to szanse, ze mi się spodoba są praktycznie zerowe.
A teraz pytanie do Ciebie - na co zwracasz szczególną uwagę przyglądając się atrakcyjnej kobiecie? :D
Podejmujesz wyzwanie?
Heloł. Wybierasz czy chcesz pytanie czy wyzwanie i później musisz odpowiedzieć lub wykonać. Jak nie wykonasz to ban albo odpadasz z gry.
Najczęściej dajemy 24 h lub 48 h
Normalnie kręci się butelką ale tu gramy każdy z każdym.
Wbijaj
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Konto usunięte: Heloł. Wybierasz czy chcesz pytanie czy wyzwanie i później musisz odpowiedzieć lub wykonać. Jak nie wykonasz to ban albo odpadasz z gry.Najczęściej dajemy 24 h lub 48 h
Na bany juz nie podrywam, kiedys tak Rexa Mundiego podrywałam, wyrosłam już z tego
mozesz mi dac bana nawet na 7 dni i nawet skargi nie napiszę.!:D
to jednak wole pytanie, bo wyzwan to ja się boję fotkowych.
i tak facet z facetem? a fuu :D:D:D:D:
Nie oglądam seriali.. film ogladałam..
"Ciche Miejsce" https://www.youtube.com/watch?v=eSGAcPaysko
teraz ja zadaje pytanie?
Ulubione danie?
(Szukam ukrytego przekazu ze słowem Koń) nie znalazłam przechodze do drugiej częsci pytrania.
Biegam z kilku powodów.. zeby sie "nie rozklapicznieć" po trzydziestce, żeby lepiej sie czuć, działą to jak antydepresant, wpływa dobrze na nastrój, plus lubię patrzeć jak moje ciało z kazdym miesiacem potrfi więcej i daje mi to kopa zeby dalej działać.
a Ty w ogóle czym Ty sie zajmujesz?