Proszę mi powiedzieć czemu Kobiety mówią, że Faceci myślą tylko o jednym.?
lista tematów
Kobiety a ich szacunek do siebie samej... strona 1 z 4
Bo tak co przeglądam profil albo są cycki na wierzchu, tyłki lub inne pozycję i później się dziwić, że faceci chcą tylko seksu. Ok rozumiem, że to jest miłe dla oka ale trzeba mieć ograniczenia. Zapraszam wszystkich do rozmowy :)
Czarny
https://fotka.com/forum/hydepark/15772352,Laska_exponujace_wdz/30
Walkowane juz bylo setki razy. :D
Rozni sa ludzie i nie mozemy generalizowac pod wzgledem plci. Tak samo jak kazda kobieta ma swoje powody na dodawanie takich zdjec.
Walkowane juz bylo setki razy. :D
Rozni sa ludzie i nie mozemy generalizowac pod wzgledem plci. Tak samo jak kazda kobieta ma swoje powody na dodawanie takich zdjec.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Wczorajsza już nie bądź taka najmądrzejsza :P Wiem, że był ten temat, ale to było pod wpływem emocji :P No to jest przykre, że Wy Kobiety tak się zachowujecie, bo nie dziwić się, że faceci nie mają szacunku, jak widzą coś takiego :)
Czarny
O zimnym piwku meczyku i wypadach z kolegami oraz o sporcie i szybkich samochodach ? O czymś zapomniałem
CzarnyRap: Bo tak co przeglądam profil albo są cycki na wierzchu, tyłki lub inne pozycję i później się dziwić, że faceci chcą tylko seksu. Ok rozumiem, że to jest miłe dla oka ale trzeba mieć ograniczenia. Zapraszam wszystkich do rozmowy :)
No są i takie w swetrach gdzie facet musi się wysilić i uruchomić fantazję ba wyobraźnię też
CzarnyRap: o to jest przykre, że Wy Kobiety tak się zachowujecie, bo nie dziwić się, że faceci nie mają szacunku, jak widzą coś takiego :)
A jak facet z gołą klatą chodzi latem to co kobiety mają powiedzieć i to z gołymi sutami
Dajmy na przykład taką dziką afrykę i jakieś plemię gdzie kobiety nie noszą bluzek ani staników tylko jak je pan Bóg stworzył i tam jakoś nikt tym się nie jara chyba :D... ciekawe czy w Polsce by to przeszło :
Konto usunięte: No są i takie w swetrach gdzie facet musi się wysilić i uruchomić fantazję ba wyobraźnię też
Musial, no musial!
Chyba Ci wysle ten sweterek jak tak Ci przypadl do gustu!
Czemu mnie wrzucasz do tego wora? Generalizujesz w danym momencie pod wplywem emocji.
Mam inne spodoby aby przyciagnac uwage, np. sweterek :D.
Ci mlodzi niestety maja inne potrzeby niz emeryci.
Nie prawda po prostu źle Pani to zrozumiała. Nie obrażam nikogo nie chce tego robić.A Pan GNEBICIEL niech się Kobiety cieszą, że tu na górze, a nie na dole nago :) No tu jest Polska nie Afryka więc drzwi się zamyka :P
Czarny
Alez ja nie mowie o zadnym obrazaniu Bron Boze. Ja jedynie mowie o uogolnianiu. :)
Rozne sa kobiety, a mnie dolaczasz to tych rozneglizowanych :D.
Konto usunięte: Wpadnij osobiscie wtedy z miłą chęcią go z ciebie .... i zyli d...o i szcześliwie xD
Za tego emeryta powinnas dostac karnego ...całusa ? XD
Kolejny z Lublina :/. Za drogie paliwo mamy na tak odlegle podroze aby Ci w ucho dac.
Mowisz, ze z emerytem trafiony i zatopiony?
Znowu ten temat...... xd
Tak, mozemy generalizowac bo kazda plec ma pewne cechy ktore odnosza sie do reszty. Tylko lewactwo mysli ze jest inaczej.
A o czym ja mam myslec kiedy typiara wystawia cyce dupe czy otwiera gebe i wywala jezyk jakby chciala polizac wszystkie lody tego swiata.
Powtorze po raz pie rdylionowy: traktujcie ludzi tak jak na to zasluguja. Najlepsza jest hipokryzja jaka z tego bije: żal dupy ze faceci chca tylko seksu ale wszedzie naokolo dupa i cycki. Dla mnie wyglada to tak jakby kobiety nie mialy nic innego do zaoferowania. Niestety czesto tak jest.