Proszę mi powiedzieć czemu Kobiety mówią, że Faceci myślą tylko o jednym.?
lista tematów
Kobiety a ich szacunek do siebie samej... strona 2 z 4
Z tym się już nie zgodzę bo właśnie to Kobiety są dojrzałe emocjonalnie. Spotykam się często tu na portalu że mają dziecko a gdzie jest ten facet co zrobił? Uciekł bo się przestraszył ojcostwa :P
Czarny
czeste obrazanie sie, niezdecydowanie, szantaz emocjonalny, czeste zachcianki, manipulacja zachowaniem, robienie z siebie ofiary... to sa cechy niedojrzalych emocjonalnie dzieci. Dojrzalosc emocjonalna a odpowiedzialnosc to to samo? Ja znam facetow ktorzy wychowuja sami dzieci.
A masz dobre geny?
Konto usunięte: czeste obrazanie sie, niezdecydowanie, szantaz emocjonalny, czeste zachcianki, manipulacja zachowaniem, robienie z siebie ofiary... to sa cechy niedojrzalych emocjonalnie dzieci.
Zgadza się, połowa kobiet jest taka.
Ale to znów zwykłe generalizowanie, wrzucasz wszystkie do jednego wora. Raz się przejechałeś i masz spaczone poglądy. Szukaj dojrzałych kobiet, takie też istnieją.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
jestemwczorajsza: CzarnyRap: Wczorajsza nie chce się narzucać, ale ja chce być Ojcem więc wiesz jak coś możesz pisać
A masz dobre geny? AnusToKupa: czeste obrazanie sie, niezdecydowanie, szantaz emocjonalny, czeste zachcianki, manipulacja zachowaniem, robienie z siebie ofiary... to sa cechy niedojrzalych emocjonalnie dzieci.
Zgadza się, połowa kobiet jest taka.
Ale to znów zwykłe generalizowanie, wrzucasz wszystkie do jednego wora. Raz się przejechałeś i masz spaczone poglądy. Szukaj dojrzałych kobiet, takie też istnieją.
Skad wiesz ze polowa ? Sama generalizujesz.
Typowa lewacka gadka. Jak cos mi sie nie podoba to musialem spotkac te zla albo pochodze z patologiczmej rodziny albo nie mam rodzicow itp. Typowe. Zeby dyskutowac o smierci pewnie musi mi umrzec matka. Logika lewakow :D
Takie gadanie to wiesz. Udowodnij.
Konto usunięte: Skad wiesz ze polowa ? Sama generalizujesz.
Typowa lewacka gadka. Jak cos mi sie nie podoba to musialem spotkac te zla albo pochodze z patologiczmej rodziny albo nie mam rodzicow itp. Typowe. Zeby dyskutowac o smierci pewnie musi mi umrzec matka. Logika lewakow :D
Akurat ja to rzucałam ogolnikowo.
Jesteś niemożliwy. Raczej chodzi mi o to, że jakieś wnioski to ja wyciągam na bazie swojego doświadczenia. Skoro Twoje poglądy bazują się jedynie na gdybaniu i pokazywaniem palcem w niebo to nie ma o czym dyskutować. Rzucasz się od razu do ataku jak na wyprzedaży mięsa w biedronce. Ta nienawiść do moderatorów nie daje Ci zdrowo myśleć i mieć normalne podejście plus dystans.
jestemwczorajsza: CzarnyRap: Mam wszyscy mają Mambę mam i Ja
Takie gadanie to wiesz. Udowodnij. AnusToKupa: Skad wiesz ze polowa ? Sama generalizujesz.
Akurat ja to rzucałam ogolnikowo.
Jesteś niemożliwy. Raczej chodzi mi o to, że jakieś wnioski to ja wyciągam na bazie swojego doświadczenia. Skoro Twoje poglądy bazują się jedynie na gdybaniu i pokazywaniem palcem w niebo to nie ma o czym dyskutować. Rzucasz się od razu do ataku jak na wyprzedaży mięsa w biedronce. Ta nienawiść do moderatorów nie daje Ci zdrowo myśleć i mieć normalne podejście plus dystans.
Nie zapomnij wspomniec o matce pijaczce :D
jak smiem cos krytykowac!!. Wybacz ze zniszczylem Twoj swiatopoglad.
Nie. Ja nie widze takich dziewczyn wokol :D. Przeciez trzeba byc z kazda z nich zeby mozna bylo wyrazic swoja opinie :D
Nie mam problemu z modami tylko z idiotami ktrym daje sie wladze godna ich malutkiego "ja" a ktorzy czuja sie teraz wazni.
Konto usunięte: Nie zapomnij wspomniec o matce pijaczce :D
jak smiem cos krytykowac!!. Wybacz ze zniszczylem Twoj swiatopoglad.
Jednak jesteś zabawny.
Konto usunięte: Nie. Ja nie widze takich dziewczyn wokol :D. Przeciez trzeba byc z kazda z nich zeby mozna bylo wyrazic swoja opinie :D
Czyli oceniasz po "słuchach" i "na oko". Dobrze wiesz, że nie spróbując dania nie masz możliwości trafnie go ocenić. To też jest irytujace, że ocenia się teraz kobiety jako różowe paski i ich śmieszną logikę. Nie jestem feministka, ale nie widzę wokół siebie takich okazów. Uuuuuuu ktoś tu próbuje wjechać mi na ambicje. Dobrze, że mam dystans do siebie. :D