co sądzicie o opalaniu topless w pl, czy jest to mozliwe, czy gorzące
lista tematów
opalanie pół nago publicznie w PL strona 4 z 4
hmm ciekawy punkt widzenia. jak rozumiem ty na widok wyeksponowanych piersi zamykasz oczy i z krzykiem uciekasz?
btw. niestety nie jestem w stanie odpowiedziec ci w innym poscie, o laskach eksponujacych wdzieki, bo jej autora raczyla byla mnie dodac do swojej czarnej listy uniemozliwiajac wypowiedzi w jej watku.
dobraliscie sie jak w korcu maku. niebanalnaona ma problem z facetami, a ty z kobietami.
Czytając twoje wypowiedzi nt temat przypomina mi się pewien kawał. Za długi by spisać go w całości, więc ograniczę się tylko do puenty, a brzmi ona tak....
Ku woli swawoli niech małżonek pier...li i nie robi z piczki kapliczki, bo to jest po,a to a to do tego...
Jprdl ty trzymałeś kiedykolwiek kobietę chociaż za rękę?!
BabaxJaga: polemizowałabym, można to podpiąć pod tzw.publiczne dopuszczenie się nieobyczajnego wybryku
Jadźka od razu podpina wszystko pod paragraf. A gdzie tutaj ktoś napisał ze masz z gołą d**ą po ulicy biegać? Większość wypowiedziała się za, ale w ustronnym, lub wyznaczonym i odpowiednia oznaczonym do tego miejscu
leon28: hmm ciekawy punkt widzenia. jak rozumiem ty na widok wyeksponowanych piersi zamykasz oczy i z krzykiem uciekasz?
btw. niestety nie jestem w stanie odpowiedziec ci w innym poscie, o laskach eksponujacych wdzieki, bo jej autora raczyla byla mnie dodac do swojej czarnej listy uniemozliwiajac wypowiedzi w jej watku.
dobraliscie sie jak w korcu maku. niebanalnaona ma problem z facetami, a ty z kobietami.
Ja mam problem z ludzką głupotą a Pan ma skłonnosci do pisania głupot na mnie i nie czytania tego co pisze
Dobrze dedukujesz.
Czyli jednak podglądałaś.
Opalam się w swetrze a kobietę przeciwnie, bez.
LOL
To nie gest czy łaskawość. Oceniam że pani owa przyszła i zapłaciwszy za bilet i nikomu się nie chcąc wyrządzić krzywdy spoczęła w miejscu wyznaczonym do zażywania kąpieli, także słonecznych. Ale jej sterczące części ciała niczym dwa nagie miecze na polu Grunwaldu rozsierdziły Janusza, który uznał je za obrazę. Pewnie zarządał ich usunięcia i tak się zaczęła ta afera. To tyle uzasadnienia.
Dobrze przyjmę i co łaska.
Kłujące dotykiem tak ale wyglądem nie
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!