ZbawinskiR
ZbawinskiR
  14 квітня 2018 (pierwszy post)
bo ja jestem na NIE
BabaxJaga
BabaxJaga
  22 квітня 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: A i w dupie miałabym zdanie księdza

co, zadanie księdza w dupie? o, to rozgrzeszenia nie będzie, no chyba, że za podwójną taksę na tacy

Konto usunięte
Konto usunięte: Za łeb, za drzwi i mordobicie

z przyjemnością
BabaxJaga
BabaxJaga
  22 квітня 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: No i jak z tobą kretynko rozmawiać i o czym? Powołuję się na konstytucyjne prawo do życia każdej POCZĘTEJ istoty poparte wyrokiem Trybunału Konstytucyjnego a nie kościelnego!! Każde zaostrzenie tej ustawy to złamanie KONSTYTUCJI I WYROKU TK W TEJ SPRAWIE . No czegożeś taka durne kretynka, to czemu?

cycki opadają, ty kpisz czy o drogę pytasz?
BabaxJaga
BabaxJaga
  22 квітня 2018
ile was jest w "ekipie"? trochę wam się dialog rozłazi
RedRiding1978
RedRiding1978
  22 квітня 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: cycki opadają, ty kpisz czy o drogę pytasz?

NO NIE KRETYNKO, tak samo jak związki jednopłciowe i ich legalizacja i dopuszczalność jest konstytucyjnie zabroniona!! Szach i mat
BabaxJaga
BabaxJaga
  22 квітня 2018
ja prdl, kontroluj swoje skoki, pokaż mi który punkt konstytucji zakazuje związków jednopłciowych
RedRiding1978
RedRiding1978
  22 квітня 2018
Trybunał Konstytucyjny pod przewodnictwem RZELIŃSKIEGO, orzekł to JEDNOGŁOŚNIE. Każde życie poczęte podlega prawnej i konstytucyjnej ochronie od poczęcia aż do usranej śmierci. Chyba że ciąża zagraża życiu matki bądź pochodzi z przestępstwa( gwałt) wykluczył tym samym aborcję EUGENICZNĄ!!
BabaxJaga
BabaxJaga
  22 квітня 2018
tłuku, pytałam o coś innego
BabaxJaga
BabaxJaga
  22 квітня 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Trybunał Konstytucyjny pod przewodnictwem RZELIŃSKIEGO

a kto to taki Rzeliński?
BabaxJaga
BabaxJaga
  22 квітня 2018
bo Rzepliński już dawno przeszedł w stan spoczynku
RedRiding1978
RedRiding1978
  22 квітня 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: ja prdl, kontroluj swoje skoki, pokaż mi który punkt konstytucji zakazuje związków jednopłciowych

No, tylko w pierdo...niu jesteś dobra, bo we wszystkim innym mierna

Konstytucja RP, Rozdział 1, Art. 18: „Małżeństwo jako związek KOBIETY I MĘŻCZYZNY, rodzina, macierzyństwo i rodzicielstwo znajdują się pod ochroną i opieką Rzeczypospolitej Polskiej.”
RedRiding1978
RedRiding1978
  22 квітня 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: a kto to taki Rzeliński?

RZEPLIŃSKI
BabaxJaga
BabaxJaga
  22 квітня 2018
wracając do mojego pytania zacytuję ci coś ciekawego
Ewa Łętowska- dokonajmy prostego, logicznego rozbioru art.18 Konstytucji RP, ten przepis jest skonstruowany nstp:" małżeństwo, jako związek kobiety i mężczyzny"-rzeczywiście, chodzi o związek heteroseksualny- "rodzina, małżeństwo i rodzicielstwo, znajdują się pod ochroną i opieką RP". Oznacza to, że ten przepis za główny problem, sens, cel swojego działania przyjmuje zasadę ochrony i opieki państwa n/małżeństwem i rodziną, n/małżeństwem hetero. Tylko proszę powiedzieć, jak z tego w logiczny sposób wynika zakaz innych małżeństw, nie wspominając o innych nierejestrowanych związkach, innych niż hetero?
żródło: Kulturaliberalna.pl
BabaxJaga
BabaxJaga
  22 квітня 2018
Konto usunięte
Konto usunięte: Konstytucja RP, Rozdział 1, Art. 18: „Małżeństwo jako związek KOBIETY I MĘŻCZYZNY, rodzina, macierzyństwo i rodzicielstwo znajdują się pod ochroną i opieką Rzeczypospolitej Polskiej.”

wskaż mi punkt, który wskazuje zakaz
RedRiding1978
RedRiding1978
  22 квітня 2018
Ostatnio edytowany: через 18 травня 4600
Kwachu załatwił was na cacy d83dde02 Próbujesz z innej strony, nic z tego! Za czym więc latasz po ulicach jak frajerka i drzesz te swoją mordę zasłaniając się Konstytucją? skoro masz jasno napisane jaki związek można uznać za małżeństwo! A my dopilnujemy, żeby to się przy jej zmianie nie zmieniło d83dde02
AmongUs
Reputacja: -519 | BluzgometrTM: 18
AmongUs
  22 квітня 2018
Ja tylko tam przechodzę obok ale którą mam pierwsza prdlnac to już sobie ustalcie między sobą a jeszcze dodam że to tylko taryfa ulgowa po znajomości bo jeszcze o gwałceniu była mowa
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.