Tak jak w temacie. Szukam Kobiety... Powtarzam kobiety. Inteligentnej z artystyczna dusza. Kogos komu bedzie sie chcialo spedzac noce na wspolnych rozmowach o glebokich tematach.
Głebokie rozmowy o smierci. strona 4 z 6
Jeżeli lubisz śmierć i tego typu tematy. Polecam wstąpić do sekty gotów (Goth) nie będziesz się nudził.
w ogóle co to za temat. macie po 20 lat i wy chcecie rozmawiać o śmierci, jakiś ku...... dramat . radzę odwiedzić jakiegoś psychiatra.
porozmawiaj z kimś kto jesteś coś przeżył,nie masz pojęcia jak to jest leżeć na ziemi i błagać o życie. i Oby cię to nigdy nie spotkało.
czytając niektóre twoje wpisy na tym forum to faktycznie ignorancja to brzydka cecha . czytaj ze zrozumieniem , bo moim zdaniem wieku 20 lat zastanawiać się czy warto żyć, hmmm
tytuł tego postu to głębokie rozmowy o śmierci.
czyli można by zrozumieć że ktoś się zastanawia nad tym. ja nie twierdzę że ktoś czegoś nie przeżył.
i nieładnie jest kogoś wyzywać od ignorantów, na tyle się nie znamy
Otóż to, TWOIM ZDANIEM.
Ależ owszem, stwierdziłeś.
W swoim pierwszym poście zasugerowałeś chorobę psychiczną grupie obcych ludzi, a teraz twierdzisz, że nie znamy się na tyle, żeby nazywać Cię ignorantem? Otóż jesteś tylko jakimś przypadkowym mirkiem z internetu, a chcesz tu wprowadzać podwójne standardy i pokazać, jaki to ważny nie jesteś, bo spotkało Cię w życiu coś przykrego i tylko Jaśnie Oświecony Pan Mirek ma prawo wypowiadać się bądź nie na tematy życia i śmierci. Pora dorosnąć.
No widzę dziewczyną niezłe masz kompleks, Nie bój się nie zagraża twojej pozycji na tym forum. i to co ja przeżyłem to ty jeszcze ku.... długo nie przeżyjesz, A taki hejt to tam chłopaków w piaskownicy ty mi mówisz o dorastaniu. kobieto obudź się.
a do psychiatry Chodzą ludzie z problemami, bo nie wiem czy to jest normalne głęboko rozmawiać o śmierci.nie wiem gdzie to jest coś nie na temat ale to szczegół. A co do psychiatry to też możesz się wybrać ,Widzę że całym twoim życiem to jest fotka
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM
A to śmierć jest tematem tabu? Faktycznie ludzie o tym zbyt chętnie nie rozmawiają, ponieważ najzwyczajniej rodzi ona strach. Żyjemy w XXI wieku, tematy tabu nie istnieją. Mało tego wolę czytać rozmowę na temat śmierci, niż bandę mało inteligentnych ludzi, którzy jedyne co potrafią, to wysyłać masowy spam. Nie rozumiem skąd takie oburzenie i atak w stronę , ale to dość mało dorosłe zachowanie. Myślę, że lekarz jest bardziej Tobie potrzebny, gdyż bardzo łatwo wyprowadzić Cie z równowagi, nie chcesz być atakowany - sam zaczynasz atakować. + Tak na koniec, świetnie masz dobrane nazwisko, idealnie Cie podsumowuje ;) Pozdrawiam cieplutko
Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)
No to dawaj Opowiedz co cię w życiu takiego spotkało .tipsy ci się połamał ,ksiądz cię brał na kolana ,patologie masz na chacie ?forum jest po to żeby się wypowiadać. Każdy ma inne zdanie na różne tematy, ty mi ku.... mówisz o ignorancji i kto kogo atakował ,czepiacie się słów wyciętych z kontekstu. Przemyśl to kobieto ,czytanie ze zrozumieniem to nie jest jakiś mega wyczyn. A jak się nie ma wyobraźni i nie wie co ktoś miał na myśli pisząc coś takiego ,no to tak samo z siebie koleżanko. ty jesteś taka dojrzała co ty sobą reprezentujesz, rano Napisałem ci że cię przepraszam że za ostro zareagowałem ,a ty dalej mi ciśniesz .No powiem szczerze taki trochę poziom krawężnika .Kobieto weź kup sobie jakieś wibrator .znalazła się moderatorka forum. mniej agresji więcej zrozumienia
Mylisz osoby, z którymi rozmawiasz. Rano mnie przepraszasz, wieczorem w mojej obronie staje , a Ty w nocy znów wystosowujesz w moją stronę jakiś wodospad żali, bo nas ze sobą pomyliłeś. Weźże chłopaku zejdź na ziemię, pokonaj ograniczenia i dopuść do siebie myśl, że ludzie na tym świecie cierpią i przeżywają rozmaite tragedie niezależnie od wieku, płci i statusu społecznego.
O to, to