szybko i z tematem.
Kupie gdzieś taka laleczke woodoo? potrzebuje dla kogoś jako prezent..
Nigdzie w necie poszukac nie mogę, a zależy mi. Nie chcę podobnych, tylko taką.
lista tematów
Sprawa jest. strona 2 z 5
temat przeniesiony na dział kultura. Komu on przeszkadzał? "nadgorliwość gorsza od faszyzmu.."
https://www.youtube.com/watch?v=qy03EDdDsBw
mam cały tydzień na to:D
Jacek82: Sarna: temat przeniesiony na dział kultura. Komu on przeszkadzał? "Treść tematu i prośba odnośnie laleczki podchodzi pod dział Kultura i wszystko co z tym związane . Mi on nie przeszkadzał tam gdzie był ale ułożenie tam tematu i treści było podstawą by go przenieść
I trafnie, kiedyś Cepelia robiła takie 'cacuszka' , więc to chyba dział Kultura
Jacek82: Mi on nie przeszkadzał tam gdzie był ale ułożenie tam tematu i treści było podstawą by go przenieść
pewnie, ale kto przenosi temat który pasuje równie dobrze tu, na dział gdzie prawie nikt nie zagląda? wymarłe forum dla fotki nie jest już dawno żadnym pożytkiem, powinni już dawno modernizacje tego cmentarza zrobić, żeby było 5 czy nawet 7 działow a nie prawie 20 trupów, gdzie sporadycznie ktos coś naskrobie, na upartego pewnie ze pasuje do działu kultura, ale na rozum zwykłego moderatora czy to w obecnej "super formie forum" ma to sens:D Tu nie chodzi o kurczowe trzymanie się regulaminu, tylko o myślenie logiczne moderatora
Konto usunięte: Jako przedstawicielka moda za gwiazdkową pensję pragnę przeprosić za zamieszanie z tematem
spoczko, ja tam się nie obrażę, przynajmniej ruch się tu trochę zrobił i odkryłam że jakieś mody tu są.