jaro3000
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 2
jaro3000
  27 grudnia 2017 (pierwszy post)

Może jest tu normalna Pani to niech się wypowie... myślę że tu szkoda czasu.Jarek

Sarna
Sarna
  30 grudnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: a

takie tam...
DesertAssassin
DesertAssassin
  30 grudnia 2017
Sarna
Sarna: od tego wolnego nawet mi sie pier... w głowie..

Nom, slysząłem nawed, że targalaś gaue slayerowi przez siatkę z tesco, prawda to?? d83dde16

Nie pozdrawiam. :) d83dde16
Sarna
Sarna
  30 grudnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Nom, slysząłem nawed, że targalaś gaue slayerowi przez siatkę z tesco, prawda to??

:and:
DesertAssassin
DesertAssassin
  30 grudnia 2017

Jestę wkvrwiony, d83dde16

Ps: Autor temabu ma kvrwa rację. d83dde16

caramella20
Reputacja: -73 | BluzgometrTM: 0
caramella20
  30 grudnia 2017

Slowem w sedno Aneeet...Mezczyzni tacy juz sa.

caramella20
caramella20
  30 grudnia 2017

podlaczajac sie po temat -panowie majac dziewczyny, narzecone ,nawet Zony to po co wam kolejna baba?
Majac dziewczyne-jedna facetowi nie wystarcza?Majac zone-a oglaszajac sie wolny- to zona sie znudzila?Majac narzeczona-a gosciu pisze -cytuje" SZUKAM"...

caramella20
caramella20
  30 grudnia 2017

nie rozumiem -Szczerosc to chyba u wiekszosci panow na tego typu portalach slowo mocno przereklamowane.....;/ poza tym ciekawa taktyka , na dwa fronty....Chyba panom n a tym portalu chodzi tylko o jedno.

Jozef84
Jozef84
  30 grudnia 2017

wojna płci, zawsze mnie zastanawia sztuczność tego konfliktu....

piekloWgDantego
Reputacja: 103 | BluzgometrTM: 7
piekloWgDantego
  30 grudnia 2017
caramella20
caramella20: podlaczajac sie po temat -panowie majac dziewczyny, narzecone ,nawet Zony to po co wam kolejna baba? Majac dziewczyne-jedna facetowi nie wystarcza?Majac zone-a oglaszajac sie wolny- to zona sie znudzila?Majac narzeczona-a gosciu pisze -cytuje" SZUKAM"...

A Ty przypadkiem męża nie masz ? W środku nocy to raczej jemu powinnaś swe żale wylewać, a nie na forum fotkowym ,trochę dziwne to twoje podejście .

Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.

Krzyfu
Krzyfu
  30 grudnia 2017

Dzień dobry Wszystkim. Coś jest w tym, że same "królewny". Zdarzyło mi się napisać do kilku Pań i z tych kilku, kilka na dzień dobry wrzuciły mnie na czarną listę. Oczywiście nie mam pretensji, raczej piszę o tym jak o spostrzeżeniu. Moje wiadomości nie są wulgarne, nie ma w nich żadnych seksualnych propozycji...
Drogie Panie... A może wystarczy odpisać " Nie, dziękuję" ??

Sarna
Sarna
  30 grudnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Drogie Panie... A może wystarczy odpisać " Nie, dziękuję" ??

jakbyś dostawał po kilkanaście podobnych wiadomosci dziennie... raczej zacząłbyś z czasem ignorować.
Krzyfu
Krzyfu
  30 grudnia 2017

No, nie wiem? Mnie wychowali tak, że kultura wymaga by odpowiedzieć. Poza tym nie o ignoranctwie pisałem... Zignorowanie kogoś jest oznaką braku szacunku a ja nie wymagam szacunku tylko dla tego, że napisałem jakąś wiadomość... To jest proste - nie chcesz, nie odpisuj, wcale nie musisz, brak odpowiedzi świadczy tylko o twojej kulturze. Bardziej nie rozumiem tego wrzucania na czarną listę...

Nawijka1987
Nawijka1987
  30 grudnia 2017

Nie wiedzą, co to znaczy "Czarna lista". Kobiety nie zrozumie. Kobieta to zwierzęta.d83dde33

NADCZLOWIEK
Reputacja: -120 | BluzgometrTM: 522
NADCZLOWIEK
  30 grudnia 2017

niejednokrotnie userzy fotki reprezentują taki szrot intelektualny, że to się w głowie nie mieści. I to się tyczy obu płci.

NADCZLOWIEK
Reputacja: -120 | BluzgometrTM: 522
NADCZLOWIEK
  30 grudnia 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Jarek

Jarku nie sądzisz chyba, że gdy napiszesz" hej co tam" albo "piękna jesteś" to od razu każda ci da dupci
.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.