Może jest tu normalna Pani to niech się wypowie... myślę że tu szkoda czasu.Jarek
same tu kużwa królewny co siedzą pod miotłom Prawdziwe baba jagi ! strona 2 z 4
podlaczajac sie po temat -panowie majac dziewczyny, narzecone ,nawet Zony to po co wam kolejna baba?
Majac dziewczyne-jedna facetowi nie wystarcza?Majac zone-a oglaszajac sie wolny- to zona sie znudzila?Majac narzeczona-a gosciu pisze -cytuje" SZUKAM"...
nie rozumiem -Szczerosc to chyba u wiekszosci panow na tego typu portalach slowo mocno przereklamowane.....;/ poza tym ciekawa taktyka , na dwa fronty....Chyba panom n a tym portalu chodzi tylko o jedno.
A Ty przypadkiem męża nie masz ? W środku nocy to raczej jemu powinnaś swe żale wylewać, a nie na forum fotkowym ,trochę dziwne to twoje podejście .
Najlepsza myśl nieuczesana,więc uczesz się z rana.
Dzień dobry Wszystkim. Coś jest w tym, że same "królewny". Zdarzyło mi się napisać do kilku Pań i z tych kilku, kilka na dzień dobry wrzuciły mnie na czarną listę. Oczywiście nie mam pretensji, raczej piszę o tym jak o spostrzeżeniu. Moje wiadomości nie są wulgarne, nie ma w nich żadnych seksualnych propozycji...
Drogie Panie... A może wystarczy odpisać " Nie, dziękuję" ??
No, nie wiem? Mnie wychowali tak, że kultura wymaga by odpowiedzieć. Poza tym nie o ignoranctwie pisałem... Zignorowanie kogoś jest oznaką braku szacunku a ja nie wymagam szacunku tylko dla tego, że napisałem jakąś wiadomość... To jest proste - nie chcesz, nie odpisuj, wcale nie musisz, brak odpowiedzi świadczy tylko o twojej kulturze. Bardziej nie rozumiem tego wrzucania na czarną listę...
niejednokrotnie userzy fotki reprezentują taki szrot intelektualny, że to się w głowie nie mieści. I to się tyczy obu płci.