Może jest tu normalna Pani to niech się wypowie... myślę że tu szkoda czasu.Jarek
lista tematów
same tu kużwa królewny co siedzą pod miotłom Prawdziwe baba jagi ! strona 1 z 4
A faceci to nie lepsi tu są, połowa napalonych, nie raz nie dwa już otrzymywałam takie niemoralne propozycje
Chocolate199: A faceci to nie lepsi tu są, połowa napalonych, nie raz nie dwa już otrzymywałam takie niemoralne propozycje
I kółko się zamyka. 'Dupy' pokazują dupy a onaniści męczą członki z nadzieją, że 'coś wyrwą' zamiast katować paluchy.
Mimo, że to obszerny skład osobowy Fotki, go na szczęście JESZCZE da się znaleźć tutaj Kobietę a nie zwykłą 'dupę'
PS
Pozdrowienia dla tych co wyżej srają niż dupę mają (obojga płci)
No proszę widzę że tutaj sami piękni książęta na białych rumakach tacu szczerzy kulturalni a jak psy slinia sie na kość widząc kobietę...,,potwór nie potwór byle był by otwór,, spójrzcie na siebie pozniej zacznijcie obgadywac kobiety my się roznimy od was mózgiem ktory mamy w tej głowie na górze....nie mylić...pozdrawiam napalonych Panów i życzę wiecej pokory w stosunku do kobiet i kultury....Warto
Konto usunięte: No proszę widzę że tutaj sami piękni książęta na białych rumakach tacu szczerzy kulturalni
Nie kulturalny bo mój biały rumak robi publicznie "Kupe"
Mózgiem się różnicie powiadasz, to opowiec nam co ma ten mózg innego że różnica jest, może większą pojemność komórek, dodatkową trzecią pół kóle macie ciekaw jestem.
Konto usunięte: No proszę widzę że tutaj sami piękni książęta na białych rumakach tacu szczerzy kulturalni a jak psy slinia sie na kość widząc kobietę...,,potwór nie potwór byle był by otwór,, spójrzcie na siebie pozniej zacznijcie obgadywac kobiety my się roznimy od was mózgiem ktory mamy w tej głowie na górze....nie mylić...pozdrawiam napalonych Panów i życzę wiecej pokory w stosunku do kobiet i kultury....Warto
Trzeba być bezdennie tępym, żeby tak generalizować całą społeczność Fotki.
Może i wszystkie macie mózgi (ta generalizacja jest właściwa), ale na pewno nie wszystkie z was wiedzą jak go używać ...to tyczy się również nas 'książąt'