Tak się nazywa niby jakas laska co daje link dla dzieci chorych i ze by wysłać kaske choc 5zl i wmawia ze da dupy za to uważajcie na te osobę i zgloscie to ja wysłałem i wylogowała się!
lista tematów
wpisz temat ... strona 1 z 3
Jak masz za dużo o 5 zł w portfelu to idź z tym problemem do CARITAS i oni będą wiedzieli na co wydać, a nie skaczesz po jakiś tanich dupodajkach!
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Czasami niezupełnie jestem pewna czy dobrze rozumiem takie wątki i pozostaje mi tylko prychnąć z wtf. xD
Konto usunięte: Tyle to ja też wiemTo się chyba nazywa wyłudzenie metodą na wnuczkę ;) Ale czemu mamy za niego wpisać temat!
No widzisz, Ty wiesz, a ja jedynie się próbuję domyśleć z tego bełkotu. No i jeśli o to chodzi to xD Naprawdę mamy dziwnych ludzi w społeczeństwie, jeśli czują się oszukani, bo ktoś im "nie dał dupy" za 5 zł. :D
jezu.
Prawdopodobnie ona jest tym dzieckiem (wnuczką) na które miałeś wpłacić. Konto mogło być jej.
Nie wiem co. Może nie miała akurat czasu albo była kolejka więc się wylogowała.
Jako kobieta dostajesz propozycje na ruchanko za darmo a mężczyźni są spamowani ofertami na sponsoring. Nie tak często jak kobiety dostają ale jednak.
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM
Być może. Brzmi bardzo prawdopodobnie. ;-)
Konto usunięte: Jako kobieta dostajesz propozycje na ruchanko za darmo a mężczyźni są spamowani ofertami na sponsoring. Nie tak często jak kobiety dostają ale jednak.
Żadna to frajda dostawać taki spam.
A ja myślałem ze w caritasie co łaska.
Ta pani prawdopodobnie sprawdzała twoją chojność. Pisząc min pińć zł miała nadzieję na pińdziesiąt albo pińcet
Konto usunięte: Internety istnieją już tak długo, a dalej pełno łosi daje się nabrać na najstarszy trik świata.
Internety tak są od dawna ale niektórzy w internetach są nowourodzeni. Patrz na drogi. Budowano je już w starożytnym Rzymie a niektótrzy do dziś nie umieją jeździć. Albo ocean. Istnieje miliony lat a nie wszyscy ludzie umieją pływać.
Konto usunięte: Internety tak są od dawna ale niektórzy w internetach są nowourodzeni. Patrz na drogi. Budowano je już w starożytnym Rzymie a niektótrzy do dziś nie umieją jeździć. Albo ocean. Istnieje miliony lat a nie wszyscy ludzie umieją pływać.
Twoje przykłady to zwykłe umiejętności, które albo się posiada albo nie - najczęściej ich się nie ma, ale cóż, takie życie.
Internet natomiast dotyczy sfery zaufania, tutaj praktycznie każdy nie jest tym za kogo się podaje - kobiety to tak naprawdę faceci po 40stke, faceci z grubym portfelem to żyjący w piwnicy prawiczki, którzy tutaj starają się wcielić w swoje alter ego etc etc.
Ludzi łatwiej jest oszukać w tej globalne sieci, a nasze mamy od momentu urodzenia wmawiały nam, żeby nie ufać obcym. W internecie są sami obcy - niektórzy nawet mają macki. To jest prawdziwy raj dla naciągaczy i wszędzie się o tym trąbi, jednak ludzka głupota powoduje to, że co chwilę trafiają się takie osobniki jak autor tematu i to jest cholernie zabawne.
Jedyne pocieszenie w tym, że materiał biologiczny takiej osoby, która myśli, że pięć złoty przekazane na 'chore dzieci' pozwoli mu zrobić to co robią pszczółki ma nikłe szanse na dalsze istnienie w puli genetycznej.