Witam
Nieraz miałam na portalach społęcznościowo randkowych konta, od wczoraj postanowiłam posiedzieć na fotka.com, z myślą że może ktoś fajny się znajdzie. Napisało do mnie łącznie ponad 300 osób, z czego mogę policzyć na palcach jednej ręki ludzi z którymi normalnie rozmawiałam. Reszta to pier..ni zboczeńcy, jakieś napalone młode lesby, propozycje sponsoringu, doładowań itp.
czy naprawdę z tak normalnego kiedyś portalu zrobił się za przeproszeniem burdel? Bo inaczej nie można tego nazwać, gdy kobieta chce pogadać normalnie o życiu, pogodzie, zainteresowaniach a tu piszą jacyś desperaci. Prośba nawet nie do moderatorów ale do zarządu fotki: Zamiast wyświetlać reklamy na caly ekran ogarnijcie trochę ludzi bo jeszcze trochę a nie będziecie mieli komu wyświetlać tych reklam..
Co tutaj się dzieje? strona 2 z 2
Mnie to śmieszy jak można tak ganiać za seksem? Co w tym fajnego, jakas uciecha na 5 sekund, sa wazniejsze sprawy i rzeczy ktore daja dlugotrwala przyjemność. :)
Bo widzisz, to jest tak.. dla Ciebie "seks" to tylko te ostatnie "5 sekund". Dla Ciebie i całej masy onanistów z fotki. A dla wielu "seks" albo raczej miłość to akt, którego te ostatnie "5 sekund" jest tylko zwieńczeniem, wisienką na tkrcie i kropką nad i. Ty jednak idziesz w drugą stronę niż w/w onaniści. Ty odrzucasz te 5 sekund, mówiąc, że są innę przyjemności dające większą i dłuższą przyjemność, ale myślisz tak samo o seksie jak i oni.
Kreujesz się na ocean a jesteś zwykłą kałużą kolego.
Bez odbioru.
PS
Popraw koloratkę..
I naprawdę irytują mnie te Twoje pieprzenie wynurzenia na temat Twojej bozi.
Pamiętaj, Twój bozia wymyślił prokreację po to, by podtrzymać nasz gatunek. Dodał do tego przyjemność płynącą z tego aktu i samoświadomość, a jeżeli dla Ciebie w seksie to tylko 5 sekund jest ważne, to jesteś zwykłym zwierzem
Dziekuje, że porównałeś mnie do onanistów :) jak ja dawno się nie mastrubowalem. Wiesz miłość nie polega na seksie, są szlachetniejsze uczucia niż sam akt prokreacji.
Fajnie, że Cię drażni mój poglad o Bogu, bo znaczy, że coś zaczynasz myśleć, coś Cie prowokuje.
Jestem zwierzem :) z uczuciami. :)
w seksie jest duzo podmiotowosci, ja nie nadazam za tymi czasami. Lubie w sobie innosc, moge byc ponad tym zwierzakiem :)
:) dobrze, że zmuszam do myślenia, nie jestem nieomylny :) Chetnie nauczę się czegoś nowego, a to przefiltruje przez moje poglady. :)
co tutaj się dzieję nanananaaa jaki tu spokój nanananaaaaaaaa, nic się nie dzieje nanananaaaaa wszyscy się nudzą nanananaaaaaaaa
Kiedyś Fotka była normalnym portalem. Coś na wzór dzisiejszego Instagram'a. Teraz nic tylko same k#### lacho####i oraz naciągaczki. Ja poznałem jedną normalną pośród setek... Nie powiem. Nic z tego raczej nie będzie ale i tak jestem szczęśliwy...