DOMOWE SPOSOBY NA PRZEZIEBIENIE I GRYPE ? ŻEBY SZYBKO MINEŁY ;(
I SKUTECZNY SPOSÓB NA KASZEL ;( JUŻ 2 TYG SIĘ MĘCZĘ Z GRYPA ,BYŁAM U
LEKARZA I DAŁAM MI 3 TABLETKI I TO WSZYSTKO ALE NIE POMAGAJĄ ;(
PORADŹCIE COŚ ;((
DOMOWE SPOSOBY NA GRYPE strona 4 z 4
Dlaczego nie moge dodac kogos do czarnej listy . To jest naprawde denerwujace bo ta osoba caly czas do mnie pisze i pisze. Dodam ze na drugim moim koncie mam to samo. Zrobcie cos z tym
Jak już drugie nie wchodzi to skrzynkę tak prędko nie obrucisz, ktoś wypije jak nie tylko to ktoś z rodziny lub koledze postawisz. Nie wierzę że w sylwka nic nie wypijesz.
Z niej to raczej taka rumuńska księżniczka...
Ja rozumiem dowartościowanie się i w ogóle ale są na to sposoby, nie aż tak puste.
Strasznie tanie to sprzedawanie, nie uważasz, Bazarówo?
Kupisz mi jeansy a zechcesz bym w polu orał, a rolnik ze mnie żaden. :(
Nie wiem jaką techniką jeździ się pługiem. :(
Jak tak wyglądają księżniczki to wolę być eunuchem u jakiegoś księcia czy innego faraona.
Tym nie niszczmy światopoglądu, to tamtym a potem patrzmy jak świat oszalał.
Kysio daj zdjecia tez sie z ciebie posmieje?? Skad wiedziales ze mam cyganskie korzenie? Dronem mnie sledzisz?? Lol2 jakie dwa nic nie warte kretyny udzielaja sie w piatek wieczorem na fotce hahahaha. Padlam powstalam poprawilam korone I poszlam dalej!
Dlaczego nie moge dodac kogos do czarnej listy . To jest naprawde denerwujace bo ta osoba caly czas do mnie pisze i pisze. Dodam ze na drugim moim koncie mam to samo. Zrobcie cos z tym
Proszę, śmiało.
Miałem styczność z wieloma narodowościami Europy i nie tylko. Umiem zobaczyć na obrazku sporo. Poza tym większość 100 procentowych Polek bardziej szanuje swoją dupę... Dla mnie nie jesteś wcale interesująca, wręcz przeciwnie...
Dajesz na czarną, to tak jak przyznanie do tego, że jesteś wywłoką.
NIE SKOMENTUJE TWOJEJ ZAŁOSNEJ WYPOWIEDZI ;) DNO I PATOLOGIA ;) ZEGNAM CIE
DODAJE NA CZARNA LISTE BO NIE CHCE BY NA MNIE TAKIE WSIOKI JAK TY WCHODZIŁY I NIE MA ZAMIARU SIE ZNIZAC DO TWOJEGO POZIOMU GŁUPOTY ;)