DOMOWE SPOSOBY NA PRZEZIEBIENIE I GRYPE ? ŻEBY SZYBKO MINEŁY ;(
I SKUTECZNY SPOSÓB NA KASZEL ;( JUŻ 2 TYG SIĘ MĘCZĘ Z GRYPA ,BYŁAM U
LEKARZA I DAŁAM MI 3 TABLETKI I TO WSZYSTKO ALE NIE POMAGAJĄ ;(
PORADŹCIE COŚ ;((
DOMOWE SPOSOBY NA GRYPE strona 3 z 4
Dlaczego nie moge dodac kogos do czarnej listy . To jest naprawde denerwujace bo ta osoba caly czas do mnie pisze i pisze. Dodam ze na drugim moim koncie mam to samo. Zrobcie cos z tym
Sarna droga kolezanko zazdrosne jak kogos nie znasz to go nie oceniaj z gory po zdj bo Naprawde ty pokazujesz swoj bardzo niski poziom :) wiem ze mi zazdroscisz bo ciebie na takie ubrania nie stac I na takie buty Ale ogarnij sie to jest powod zeby mnie obrazac?? Skoro cos do mnie Masz taki kozak w necie to mi to na zywo powiedz glupia pusta lalko ;) masakra na takich ludzi jak ty to ja leje cieply stumien I mam Beke Fajnie sie to czyta Przy herbacie jak dobra komedie
Dlaczego nie moge dodac kogos do czarnej listy . To jest naprawde denerwujace bo ta osoba caly czas do mnie pisze i pisze. Dodam ze na drugim moim koncie mam to samo. Zrobcie cos z tym
Ice zajmij sie soba a nie czytaj co pisze do innych bo slabe to I chyba ci sie bardzo nudzi lol2 I wgl chyba nie ogarniasz calego tematu o co chodzi I zaraz powstanie kolejna Gowno Burza!!!!
Omg zajmcie sie soba lol2
tak pamiętam piwo z cukrem tylko nie mogę pic % wczoraj byłam u lekarza i dał mi 7 dniowy antybiotyk
czemu pokazujesz dupe na zdjęciach?
Nie pokazuje dupy chyba Masz rengeny w oczach pustaku xd.... Omg