DOMOWE SPOSOBY NA PRZEZIEBIENIE I GRYPE ? ŻEBY SZYBKO MINEŁY ;(
I SKUTECZNY SPOSÓB NA KASZEL ;( JUŻ 2 TYG SIĘ MĘCZĘ Z GRYPA ,BYŁAM U
LEKARZA I DAŁAM MI 3 TABLETKI I TO WSZYSTKO ALE NIE POMAGAJĄ ;(
PORADŹCIE COŚ ;((
DOMOWE SPOSOBY NA GRYPE strona 1 z 4
Dlaczego nie moge dodac kogos do czarnej listy . To jest naprawde denerwujace bo ta osoba caly czas do mnie pisze i pisze. Dodam ze na drugim moim koncie mam to samo. Zrobcie cos z tym
piwo z cukrem ?
Dlaczego nie moge dodac kogos do czarnej listy . To jest naprawde denerwujace bo ta osoba caly czas do mnie pisze i pisze. Dodam ze na drugim moim koncie mam to samo. Zrobcie cos z tym
Niech Ci ktoś bańki postawi, ponoc najlepiej pomagają. Do tego pij gorące mleko z miodem i czosnkiem, herbatę z miodem i cytrną. Syrok z cebuli. Jedz czosnek i cebulę.
dzięki wypróbuję ;(
Najlepsza na przeziębienie jest wódeczka, rozgrzeje i po przeziębieniu, ja zawsze wcinam chrzan, żre w pysku mocno ale wazne że pomaga, bo antybuotyki może pomogą ale niszcząprzy tym żołądek a po co młody organizm truć chemią, jak tyle jest domowych sposobów od matki natury na przeziebienie, bańki, na gardło amol z cukrem, itd
Jeżeli grypa to koniecznie dolekarza jażeli zwykle przeziębienie to jakies faszerownie sie gripexami fervexami ect ipo prostu cale dnie przesypiamna katar od zawsze na zawsze xylożel.
ubieranie się grubiej a nie paradowąc pół nago -tak w ogóle dziwię się że fotka team pozwala na takie zdjęcie z gołym tyłkiem jakie ty masz w profilu
i jeszcze ten opis "jak dasz TAK to wyślę niespodziankę na priv ;)" no to wiadomo że ci zależy na rankingu złotko , skoro na siłe chcesz tych TAK . Ciekawe co za syf wysyłasz na ten priv z ciekawości
SkromnyJaa
DARUJ SOBIE I ZAMIJ SIE SWOIM NUDNYM ZYCIEM !!!! MASAKRA TYLE NIENAWISCI WIEDZIAŁAM ZE KTOS COS NAPISZE CO ZA DNO ... A TY SOBIE ZGOL TEN DZIEWICZY WĄS BO WYGLADASZ JAK WIESNIAK !! I NIE NIE ZALEZY MI NA ZADNYM RANKINGU TYLKO ROBIE TO DLA FANU ZAJMIJ SIE CLZOWIEKU SOBA BO CHYBA MASZ SERIO NUDNE ZYCIE AZ MI CIE SZKODA SERIO TYLKO HEJTOWAC UMIESZ I MYSLISZ ZE COS TYM ZYSKASZ !!!
hahahahahah hahahahahha hahahaha
a teraz poważnie.
moje ciekawsze te nudne życie niż twoje puste żyjąc tylko swoim pustym sztucznym ciałem które na siłe tu pokazujesz by dowartościować się i oczekując że pieski z fotki bedą się ślinić na twój pusty widok-Fakt ciekawe masz życie.
i jeszcze potwierdza że dla Fanu hahahaha co za pusty łeb.
boli cię to że nie każdy liże ci rowa tu?
JA PUSTA CZLOWIEKU ZASTANOW SIE TO CO PISZESZ;) TO TY MI DALES TAK A NIE JA TOBIE
PUSTY TO TY JESTES I POKAZUJESZ TO I NA FORUM I NA PRIV ..... AZ MI SZKODA KLAWIATURY NA TAKIE KOZAKI NIC NIE WARTE W SIECI ....... PUSTY BRZYDKI I WIEC WIADOMO ZE MASZ W SOBIE TYLE NIENAWISCI