Dlaczego przewaznie gdy facet ma ladna buzie to jest niskim wyyypierdkiem?
Dlaczegooo?! strona 3 z 3
Nie chcę wiedzieć czyjej siostry pożyczyłaś. Im mniej wiesz tym krócej cie przesłuchują.
Włączył się u mnie alarm nołfejsowy więc było prawie pewne że to fejk.
Tapeciara mogłaby być w moim guście gdyby nie te rzęsy. Ale rozumie że nie może mieć mniejszych niż moje więc sobie dokleja. Może w ramach ćwiczeń przed pracą.
E tam ona tak tylko na przekór, taki Nick sobie zapodała . Jestem pewien ,że w tym wszystkim jest głębszy sens i logika. U Beaty nic nie dziejje się z przypadku
ojejku jejku jaki bulwers :d nie przeżywaj tak Rysiu.A Aszabene ma racje miałam powód żeby tak zrobić ,musiałam być incognito ale już mam to gdzieś ;d
Jestem piękna i nie muszę szukać atencji na fejkowe foty :D to chodziło o coś innego, poza tym ci którym podobało się tamto zdjęcie byli informowani o całej misji , nie było żadnego wkręcania.
Generalnie robisz z igły widły.Jeśli ktoś jest naprawdę zainteresowany i się angażuje to nie powinien kierować się zdjęciami (nawet gdybym ich nie informowała że to fejk)tylko jak człowiek umawia się najpierw na kamerce na jakąś wstępną rozmowę jeśli chcieliby się umówić czy coś i wtedy nie ma niedopowiedzeń żadnych.
Bawcie się dalej w nołfejsy i fejki tylko się nie dziwcie że taki syf się robi na fotce.
Komputer mam niemy. Czasowo brak sterowników.
Kiedyś wszedłem przypadkiem na czata ale przełączyłem okno i o nim zapomniałem. Po dłuższym czasie chciałem wyłączyć a tam miałem dwie zaczęte rozmowy. Tam to ryba sama wskakuje na wędkę. Wystarczy poderwać kij do góry w odpowiednim momencie.