ShortestLogin
ShortestLogin
  3 października 2017 (pierwszy post)

wiecie o nowej zabawie? trzeba znaleźć zawód bez litery A
zaczynam:
piekorz

teraz wy

Asyko
Asyko
  16 października 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Miało być bez A więc wyjdź i spróbuj jeszcze raz.

:oops: nie zwróciłem uwagi.
RedRiding1978
RedRiding1978
  16 października 2017

Ludzie poważni,to zazwyczaj nudziarze i ciebie do takich zaliczam
Co za nadęty bufon?d83dde02

Konto usunięte
Konto usunięte: nastepna wielce znawczyni sie odezwala...co za dno a niby kobiety w zwiazkach i poukladane...

Po 1 inteligencie powiatowy, sam strollowałes ten temat swoim czepialstwem
Po 2. Fotka, to nie kościół, a ty nie klecha, to swoje kazania wsadź sobie w .... a gdzie ci pasuje i akurat wygodnie d83dde02
Po 3 Istnieje już podobny kretyński temat służący tylko do nabijania pościków i liczniczków d83dde02
Po 4. Nie wykazałeś się jakąś nadzwyczajną inteligencją by innych nazywać idiotami

Ps

Pocałuj mnie tam gdzie mam łatkę fotkowy palamentrze d83dde02
jestemwczorajsza
Reputacja: -251 | BluzgometrTM: 170
jestemwczorajsza
  16 października 2017

Kelner :D
Mechanik

Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Asyko
Asyko
  16 października 2017

Ochroniorz

jacek82j
jacek82j
  17 października 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Ludzie poważni,to zazwyczaj nudziarze i ciebie do takich zaliczam Co za nadęty bufon?jacek82j: nastepna wielce znawczyni sie odezwala...co za dno a niby kobiety w zwiazkach i poukladane...Po 1 inteligencie powiatowy, sam strollowałes ten temat swoim czepialstwem Po 2. Fotka, to nie kościół, a ty nie klecha, to swoje kazania wsadź sobie w .... a gdzie ci pasuje i akurat wygodnie Po 3 Istnieje już podobny kretyński temat służący tylko do nabijania pościków i liczniczków Po 4. Nie wykazałeś się jakąś nadzwyczajną inteligencją by innych nazywać idiotami Ps Pocałuj mnie tam gdzie mam łatkę fotkowy palamentrze

red riding ty to slyniesz z choroby zwanej wscieklizna macicy tak wiec radze udac sie na leczenie a i wez sobie do serca ze Zaden facet nie dotknie cie bo ziejesz ogniem jak bazyliszek i dlatego masz bol dupy zboczona patusko.Lepiej miec jakies zasady niz jak ty odosobniony przypadku z marginesu spolecznego ha
RedRiding1978
RedRiding1978
  17 października 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: RedRiding1978: Ludzie poważni,to zazwyczaj nudziarze i ciebie do takich zaliczam Co za nadęty bufon?jacek82j: nastepna wielce znawczyni sie odezwala...co za dno a niby kobiety w zwiazkach i poukladane...Po 1 inteligencie powiatowy, sam strollowałes ten temat swoim czepialstwem Po 2. Fotka, to nie kościół, a ty nie klecha, to swoje kazania wsadź sobie w .... a gdzie ci pasuje i akurat wygodnie Po 3 Istnieje już podobny kretyński temat służący tylko do nabijania pościków i liczniczków Po 4. Nie wykazałeś się jakąś nadzwyczajną inteligencją by innych nazywać idiotami Ps Pocałuj mnie tam gdzie mam łatkę fotkowy palamentrze red riding ty to slyniesz z choroby zwanej wscieklizna macicy tak wiec radze udac sie na leczenie a i wez sobie do serca ze Zaden facet nie dotknie cie bo ziejesz ogniem jak bazyliszek i dlatego masz bol dupy zboczona patusko.Lepiej miec jakies zasady niz jak ty odosobniony przypadku z marginesu spolecznego ha

Czy penisa można złamać - można, brak leczenia grozi nawet śmiercią d83dde02
Odpowiedź na to pytanie jest prosta i nie ma co owijać w bawełnę - oczywiście, że tak! Mimo tego, że w twoim najdroższym sprzęcie nie ma kości i składa się on głównie z tak zwanych ciał jamistych, jest ten wyczyn do zrobienia.(kaskader z ciebie i nie lada wyczynowiec) d83dde1d
Złamanie polega na przerwaniu ciągłości błony białawej ciała jamistego.
Tego typu uszkodzenie występuje niezwykle rzadko, ale może ci się przydarzyć nawet podczas masturbacji. Innym przykładem jest niezwykle brutalny seks. Objawy złamania penisa są proste: silny ból, obrzęk, wewnętrzne krwawienie a nawet powiększone jądra.
Podczas złamania słychać też głośny strzał, brzmiący jak - właśnie - złamanie.
No cóż, bez ryzyka nie ma dobrej zabawy. Ale jednak bądź dla swojego penisa delikatny: złamanie penisa można leczyć tylko chirurgicznie - i trzeba to zrobić natychmiast. W przeciwnym razie grozi nam amputacja penisa albo nawet śmierć wywołana krwotokiem do jam ciała.W twoim przypadku skończyło się to nie tylko obrzękiem jąder,ale również obumarciem mózgu d83dde02d83dde02

https://www.youtube.com/watch?v=nq84L3o2Krg

fiu,fiu,fiu .................................................................ek d83dde02
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.