wiecie o nowej zabawie? trzeba znaleźć zawód bez litery A
zaczynam:
piekorz
teraz wy
lista tematów
ale jaja ludzie wchodzcie strona 8 z 9
Sarna: jacek82j: ?????????????????????????????????????????????
teraz wiem dlaczego ciagle mnie zaczepiasz.
" badania dowodzą, ze osoby, które często podkreślają swoje argumenty ciągami powyżej trzech kropek, wykrzykników, znaków zapytania, czy seriami tych samych liter w wyrazie lub wydłużonymi na danej literze okrzykami mają najczęściej zaburzoną osobowość, problemy z niezrównoważeniem emocjonalnym oraz ogromną tendencję do zachowań psychopatycznych. Są to osoby często uciążliwe dla otoczenia i trudne w tzw. obyciu.
Odczep się, boję się takich dziwaków.
hahahahaha a ja wyczytalem ze ludzie o nicku sarna sa bardzo niestabilnymi mentalnie i szukaja atencji na wszelkiego rodzaju portalach spolecznosciowych-teraz juz wiem dlaczego tak czesto udzielasz sie w komentarzach-Pytam sie jeszcze raz:co to za zawod penis i na czym jego praca polega?HAHAHAHA jakas ty pusta sarenko HAHAHAHAHAHA
Konto usunięte: Sarna: jacek82j: ?????????????????????????????????????????????
teraz wiem dlaczego ciagle mnie zaczepiasz.
" badania dowodzą, ze osoby, które często podkreślają swoje argumenty ciągami powyżej trzech kropek, wykrzykników, znaków zapytania, czy seriami tych samych liter w wyrazie lub wydłużonymi na danej literze okrzykami mają najczęściej zaburzoną osobowość, problemy z niezrównoważeniem emocjonalnym oraz ogromną tendencję do zachowań psychopatycznych. Są to osoby często uciążliwe dla otoczenia i trudne w tzw. obyciu.
Odczep się, boję się takich dziwaków.
hahahahaha a ja wyczytalem ze ludzie o nicku sarna sa bardzo niestabilnymi mentalnie i szukaja atencji na wszelkiego rodzaju portalach spolecznosciowych-teraz juz wiem dlaczego tak czesto udzielasz sie w komentarzach-Pytam sie jeszcze raz:co to za zawod penis i na czym jego praca polega?HAHAHAHA jakas ty pusta sarenko HAHAHAHAHAHA
Niby taka madra jestes-udzielasz sie na wszelkie tematy radzac ludziom swoja wiedza tak wiec z checia dowiem sie czym jest wg ciebie zawod penis?
BabaxJaga: dorzucam "gratys" jeszcze tę nutkę, bardziej w moich klimatach od strony linii melodycznej, twoje podziękowania przyjmujęhttps://www.youtube.com/watch?v=5iC2Oe9HF2k
kliknę p/świetami bożonarodzeniowymi aby wszystkim życzyć smacznego jajka, pa
po drodze przejdz sie do lekarza od glowy-przyda ci sie choc nie wiem czy juz nie jest za pozno
Konto usunięte: konkretna i adekwatnia do twojej inteligencji odpowiedz i dokladnie takiej odpowiedzi sie spodziewalem-co za pusta blondyneczka...
osoby inteligentne nie wchodza w takie rozmowy, nie prowokują jak nadarzy sie okazja, nie zachowują sie infantylnie, ja powinnam nawet na 1 posta Ci nie odpisać, bo teraz jadę na tym samym wózku co ty i nawet troche mi wstyd, jednak odpuszczę, zostawiam dla ciebie to błoto.
ok to ja jestem bloto a ty swinia-hahaha i to sie zgadza gdyz jestes blondyna o swinskim rozumie...A nadal nie dostalem odpowiedzi na tak proste pytanie...i ty sie nazywasz inteligentna hahahaha