Co sądzicie o kobitkach na tym portalu? Idzie poznać kogoś czy ni ch..a?
Dziewczyny z fotki strona 4 z 6
Kiedyś było prawo pięści, teraz jest prawo hajsiwa
heh no racja zawsze zabijalem z ziomkami tu czas ale jakos nigdy nie myslalem nad dziewczynami z tego portalu huh nigdy nie narzekalem o tak:)
kamileQ56 coś w tym jest, najpierw szczują a potem się dziwią że jakieś zboki piszą.. A jak normalny ktoś napiszę to nawet nie odpiszą, no chyba że masz fotkę z pętem na wierzchu albo za kierą porszaka to może coś tam skrobną.
Świat na psy schodzi i tyle ja rozumiem, że przyszła matka chce zapewnić potomstwu i sobie dobrobyt ale chyba nie w ten sposób :/
Raczej dużo dziewczyn tu ma dystans do tych znajomości i traktują to jako przerwa i zabicie nudy :D Także nie angażuj się, szkoda zdrowia:). Wyjdź na miasto. Chyba że chcesz być chłopcem do zabicia nudy :)
Normalnych kobiet/dziewczyn tu niema. To jak z miłością. Nie wierzę w miłość tak jak i w krasnoludki. 3/4 dziewczyn z fotki to blachary bądź takie typu ''kup mi dżinsy to zrobię ci loda''... Sam osobiście się o tym przekonałem. Masakra... Jest jeszcze 1/4 tych zwykłych normalnych i na poziomie ale... nim się je znajdzie...