Co sądzicie o kobitkach na tym portalu? Idzie poznać kogoś czy ni ch..a?
Dziewczyny z fotki strona 2 z 6
widzisz, ale ciężko trafić na taką
Żadnego xd nie odpisuje tym którzy nie mają zdj i tym którzy piszą do mnie z jakimiś podtekstami.. :)
No ok, a ile rozmów sama zaczęłaś? ..przepraszam, że to wygląda trochę tak jakbym prowadził swego rodzaju przesłuchanie, ale chciałbym dojść do odpowiedzi na pytanie CZEMU ATRAKCYJNEJ KOBIECIE CIĘŻKO JEST ZNALEŹĆ PARTNERA DO ROZMOWY.
Najpierw należało by zapytać czym była fotka i czym jest teraz?
Potem należało by sobie zadać pytanie jaki mam cel??
Imo na fotce jest bardzo dużo fajnych ludzi z którymi warto "spędzać czas", jeśli ktoś nastawiony jest na wyrywanie to są przecież inne portale też płatne lub nie, gdzie można umawiać się bez rozczarowań (osobiście nie mam potrzeby z tego korzystać) bo każdy tam jest na coś zdecydowany/nastawiaony.
Fotka to inna para kaloszy; tutaj ludzie bardzo często pokazują zaledwie 30% swojej osobowości, kobietom często zależy tylko na tym tylko aby ktoś napisał jej, że jest piękna albo "ruchałbym" jak to pisze 70% tego co czytam(aż ręce opadają) ale tak na serio nikt tego nie bierze..
Miałem taką wieloletnią "fotkową przyjaciółkę" (z drugiego końca Polski) z którą kontakt mi się urwał i po tym wszystkim co wymieniliśmy ze sobą gdzieś w głębi duszy baliśmy się spotkania w realu aby "tego" nie zepsuć i nigdy się nie spotkaliśmy - teraz bardzo żałuję i brak mi tej osoby, choć nigdy nie widziałem Aśki na żywo..