Co sądzicie o kobitkach na tym portalu? Idzie poznać kogoś czy ni ch..a?
lista tematów
Dziewczyny z fotki strona 1 z 6
Nic nie żądze , Bo jest tu tylko mała garstka Kobiet i Facetów z którymi można normalnie pogadać na kamerce lub popisać , a reszte i to tylko pokazać im
Tak idzie i ja sam osobiście tutaj poznałem Dziewczynę i na dzień dzisiejszy jesteśmy parą
Konto usunięte: kamileQ56: Co sądzicie o kobitkach na tym portalu?
Nic nie żądze , Bo jest tu tylko mała garstka Kobiet i Facetów z którymi można normalnie pogadać na kamerce lub popisać , a reszte i to tylko pokazać im kamileQ56: Idzie poznać kogoś czy ni ch..a?
Tak idzie i ja sam osobiście tutaj poznałem Dziewczynę i na dzień dzisiejszy jesteśmy parą
racja racja ale są są, sam trafiam na takie ale wiesz z taką to tylko popiszesz i nic więcej
Konto usunięte: kamileQ56: Co sądzicie o kobitkach na tym portalu? Idzie poznać kogoś czy ni ch..a?
Jeśli chcesz zamoczyć to raczej złe miejsce a jeśli tylko pogadać o niczym to na forum sporo nie koniecznie inteligentnych kobiet znajdziesz....ale na nic więcej nie licz.
o to to ja się nie martwię a mądre kobitki są tylko trzeba umieć rozmawiać i jeszcze mieć o czym żeby jej nie zanudzić
Człowieku, to skupisko narcyzów. One tu przyszły się dowartościować, a nie poznawać.
To Fotka.com a nie Poznaj.com
spokojnie, znajdziesz wszystko czego szukasz bo nie brakuje tu nieszanujących siebie napalonych nastolatek ale też nie powiem że nie ma nikogo z kategorii normalnych dziewczyn bo są :) wystarczy szukać i mieć szczęście
kiedy forum tu kwitło poznałem sporo ciekawych osób z którymi do dziś utrzymuję kontakt
natomiast obecnie nie wiem.. forum martwe, czat to zawsze czat a po profilach nie skaczę a nawet jeśli to jest to powieszchowna ocena bo już nawet nie ma opisów na profilach
...Ignorance is bliss...
Można poznać tu ciekawych ludzi. Osoby z którymi można popisać bądź porozmawiać. Nieczęsto zdarza się coś więcej. Ci którym to się udało to moim zdaniem szczęście. Ten portal to sposób na zabicie czasu. Sposób by się podroczyc i pokazać siebie. Taka foto kronika. Reszta to inicjatywa własna.
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....