Zastanawiam się co uważacie o przyjaźni między osobami poznanymi w internecie. Czy jest to możliwe by taka przyjaźń zawiązała się na dłużej ? Czy taka przyjaźń wogóle jest możliwa pomiędzy mężczyzną i kobietą bez podtekstów bez sexu ? Normalna czysta przyjaźń ?????
lista tematów
Przyjaźń z internetu strona 4 z 5
Wyobraź sobie ze poznałam az jedna osobę jakieś 8 lat temu, kiedy fociałąka miała lepsza opinie(chociaż ie wiem czy kiedys miała) i życie w sobie, nie byłam nigdy za lataniem na zloty, gdzie tworzyło sie wielke jedno ku...... ten no..
Dagnę spotykam góra 2 razy w roku chociaż mieszka 40km ode mie, niegdy nie ma czasu, na większe spotkanian.
a Tyn ie znasz nikogo z fotki?
Raz mnie nawet jeden gimbus poznał gdzieś na koncercie, nie podszedł tylko na 2 dzień napisał gdzie mnie widział.
:)
No i się dostało heteroseksualnemu Gradziowi xd On jest w związku ale podejrzewam że nie z kobietą. Kobiety są dla niego aseksualne i dlatego wybiera je na swoje przyjaciółki, dlatego nie szuka żony i dlatego nie jest homofobem :) Bo jest......? :)
A tak apropo, to ty sugerujesz, że ty jesteś hetero?! Przecież całe forum wie od dawna że ty kryptopedzio jesteś Dla niepoznaki i z obawy przed wytykaniem cię palcami, od czasu,do czasu umawiasz się z kobietami
jakie pw nigdy wiecej masz chore fantazje erotyczne i idz szukac kochanka gdzie indziej ze o atencji nie wspomne
Przecież nie chcesz rozmawiać na pw wolisz na forum, to ja na to jak na lato Zaorana?!dobrze że nie zagrabiona
sieczke, to ty masz w głowie xd to i tak za dużo powiedziane, ty tam masz plewy, albo pustą przestrzeń która przy mocniejszych wstrząsach, powybija ci zęby