Pytanie mam z innej beczki dlaczego faceci chca od razu sie spotkac i na pierwszym spotkaniu propozycje skladaja to sa dobre strony ze strony faceta okreslam ze na poczatku sie poznajmy a nie od razu dohdzie do komsumnci z plcia przeciwna co o tym sadzicie i co proponujecie szczere prosze wiad nie nabijamy sie
dlaczego faceci strona 3 z 4
Chociaż tyle że wybranYM a nie EJ Pewnie to był jeden z powodów dla których wybranA wystawiła ci walizki za drzwi, razem z tobĄ . Jaki z ciebie romantyk, nawet cię o to nie podejrzewałAM
A tak na marginesie irbit, to właśnie zaorałeś siebie i swój charakter, na 2 metry w głąb ale co ja ci tam tłumaczyć będę? sam wiesz jak to z nami jest
no wiesz cenie sobie spokój a no i przestrzeń hehe Charakter ... no proszę Cię w moim świecie to ja jestem Bogiem a Ty no cóż tylko kamieniem który jest degradowany przez czas .... Hahaha
Irbit, tak szczerze, kto ci to dyktuje?! Bo w to, że to twoje teksty, nigdy nie uwierzę. Zmień boże dilera bo cię okłamuje Ty już zaczynasz widzieć motylki na poziomie stratosfery i faktycznie do Boga masz tuż tuż. Może złoty strzał?!
Rozumiem ostrożność kobiet. W końcu serwisy tego typu (Fotka, Badoo, Tinder etc.) są uważane przez większość facetów za platformę do zarywania na seks. Te, które "dały się" nierzadko mają pamiątkę w postaci dziecka i wracają na te serwisy w poszukiwaniu porządnych zastępczych ojców.
Tak na marginesie: Spławiam je. Trzeba było nie sprzedawać skóry tak łatwo.
Dlaczego faceci tak traktują te serwisy?
Proste! Wystarczy popatrzeć na demografię:
- Puste lub/i łatwe
- Super atrakcyjne ale mocno wymagające (szukają samca alfa z własnym BMW i mieszkaniem)
- Zdesperowane pasztety
- Wspomniane mamuśki (część też zdesperowana)
- Normalne i całkiem atrakcyjne (najrzadsza grupa, bo takie to nie mają problemu ze znalezieniem stałego partnera)
A teraz druga strona medalu.
Dlaczego się nie spotkać? Jak Cię poderwie facet na ulicy to co ma zrobić? Pytać o login na Fotka?
Oczywiste, że się umówi na spotkanie albo od razu zaprosi na kawkę czy co tam.
Pitolenie przez internet może i jest bezpieczne ale odczłowiecza. Idąc tym tropem nie poznasz faceta na tyle aby mieć solidne podstawy do zaufania. Lepiej się spotkać i spojrzeć sobie w oczy.
A jeśli on chce przewietrzyć wnętrze rozporka, to go spław i tyle. Na żywo szybko się wyłoży, bo przez neta to może mydlić oczy w nieskończoność.
Nikt się nie kłóci, ale tacy jak irbit swoim całokształtem mogą zaimponować nastoletniej panience i to bez większych wymagań i aspiracji, a nie kobiecie. Sorry ale w głowie gorzej jak u cyganki w tobołku i myśli, że tej grze, to on będzie krupierem. No nie, nie będzie
To dobrze. Małe sprostowanie.... Red się z kobietami nie umawia. Bardziej jednak preferuje seksowne tyłeczki męskie xd Bo widzę, że tobie, to chyba wszystko jedno? Red jak przystało na prawdziwą "damę" pije, pali, klnie i ogląda się za mężczyznami xd
No ty akurat zawsze masz rację ! ale mylisz się i nie chcesz przyjąć tego do wiadomości bo uważasz że ty zawsze masz rację ! i jak tu z tobą rozmawiać !
A coś ty się tak mnie uczepił? Nie masz bliższych w rodzinie? Dyskusja polega na tym, że każdy wchodzi do niej z pewnym założeniem, a problem jest taki że ten kto ma mocniejsze argumenty, siłę przekonywania,perswazji ten ją wygrywa :) Twoja dyskusja ze mną jest b. mocno ograniczona, a dlaczego, to ty wiesz najlepiej :) W sumie więc twoje zdanie i opinia mało mnie interesuje