xXMilesXx
xXMilesXx
  22 lipca 2017 (pierwszy post)

Nie chcę dalej żyć, mając 25 lat zacząłem grać...I do dziś nie potrafię przestać grać, hazard mnie zniszczył od środka okłamuje wszystkich, moje każde słowo wyjaśniane to kłamstwo, moja każda i uśmiech są sztuczne ...Każdy myśli, że jest wszystko ok, ale tak nie jest mało tego że mam komornika ogromny dług itd itd. To jeszcze whludzilem kredyt na własną mamę bez jej zgody. Obojętnie ile wygraj to i tak przegrywam nie potrafię tego kontrolować... Minęło zaledwie 7 lat a ja wciąż się pograzam , nie mam przyjaciół, rodzina się oddalila, nie wróć, to ja się oddałam od wszystkich .. dziś zacząłem urlop i jak go spędzam? Od dwóch dni leżę odkad przyjechałem do domu.. gram, gram, gram... Aż przegrywam i mało tego znowu się zadłużam. Czy wygram 1 tys czy 30tys a nawet 100tys czy nawet 200 tys zł to nadchodzą takie dni gdzie tracę w kilka min....Nie mam chęci do życia odkąd się uzależnione od hazardu. Nie potrafię poznawać ludzi, gdy nadchodzą dni poznawania ciekawej kobiety.... To uciekam jak dziecko. Nie potrafię kochać, nie potrafię być sobą,. Nie potrafię żyć wśród społeczeństwa ...Jestem głupi, brak mi ambicji, brak mi godności, brak mi asertywności, brak mi kontroli... Tylko te chore emocje po przegranej które każą mi się karać... 7 rok urlopu przegrany po raz kolejny. Mam dość swojego życia choć sam nie potrafię się zabić.

GRADEK83
GRADEK83
  26 lipca 2017
Sarna
Sarna: ale mam juz następne myśli równie słodkie.

Ta pierwsza wygląda jak rasowa Niemra :D
A ta druga jak bez komentarza XD
Sarna
Sarna: Masz jakieś lepsze pomysły?

Nic lepszego mi nie przychodzi na myśl
Sarna
Sarna
  26 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Nic lepszego mi nie przychodzi na myśl

nie będę udawac pieknej pani bezosobowej, nie znam typiary, wchodzi w grę jakas moja ulubina aktorka, coś z Emilii Blunt, Scarlet Johanson, Gal Gadot.
Wiedźmy w awatarze też są piękne.
GRADEK83
GRADEK83
  26 lipca 2017
Sarna
Sarna: nie znam typiary,

Ja też po mimo google nie doszedłem do tego kim jest owa nieziemska niewiadoma Ona.
Sarna
Sarna: Wiedźmy w awatarze też są piękne.

Idąc na kompromis i spotykając się po środku zgodzę się na tą wiedźmę

DyktatorMody
Reputacja: -231 | BluzgometrTM: 0
DyktatorMody
  26 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: zgodzę się na tą wiedźmę

O ta podobna do Praksydy. Wygląda jak ona gdy ta wraca z biegania po lesie.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
GRADEK83
GRADEK83
  26 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: gdy ta wraca z biegania po lesie.

I niechcący wpadnie na dzika który oczywiście jest bez szans :ziober2:
ALe jak wiadomo nic w przyrodzie nie ginie i na kilka tygodni dziczyzna w zamrażalniku zalega :D
Sarna
Sarna
  27 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: O ta podobna do Praksydy. Wygląda jak ona gdy ta wraca z biegania po lesie.

od stycznia nie latam po lesie, tylko po ścieżkach rowerowych z uwzględnieniem pieszych, brakuje mi lasu bo tam chociaż był cień i spokój.
Ale podobnie wracam z biegów jak ta Pani na jpg, rzuca ona właśnie na was okiem.
Konto usunięte
Konto usunięte: I

GRADEK83
GRADEK83
  27 lipca 2017

Ta pani to Uma Thurman z Kill Bill

Sarna
Sarna: rzuca ona właśnie na was okiem

Dosłownie i w przenośni :D
RedRiding1978
RedRiding1978
  27 lipca 2017

Jak mogłeś aż tak bardzo się stoczyć? i zgrać va-bank na pustyni?! Chyba że ze skorpionami :)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.