Jestem z facetem który bije mnie i nie pozwala odejsc nawet niemam gdzie odejść mam dzieci .... Niemam nikogo to jest najgorsze czy są mężczyźni którzy naprawdę kochający potrafi być wierni okazywać szaczunek... wiem ze juz nigdy nie będę szczęśliwa. ..
lista tematów
Damski bokser strona 1 z 8
Konto usunięte: Jestem z facetem który bije mnie i nie pozwala odejsc nawet niemam gdzie odejść mam dzieci ...
Nasza polska policja wiecie jaka jest ile razy była to on potrafił się wybielic a ja najgorsza owszem tez potrafię mu oddać ale on mi po czwornie oddaje
Konto usunięte: Nasza polska policja wiecie jaka jest ile razy była to on potrafił się wybielic a ja najgorsza owszem tez potrafię mu oddać ale on mi po czwornie oddaje
O daje 4 razy , na sor jadę obdukcja wezwanie policji i się nie wywinie :) tylko jeden problem jak ty mu od dasz to wiesz co mam na myśli .
tyle z mojej strony powodzenia :)
tą policja sie zgodze z tobą roznie to jest ale moze sprubuj sie dostac do domu samotnej matki lub do rodziny najblisej idz idz na policje zrób obdukcje na policji i nie daj sie śmieciowi pokonac
i jak tu poznać człowieka...to problem, ludzie szybko się poznają, nie ma etapu koleżeństwa, przyjaźni, a potem związku, wszystko po łebkach aby było jak najwięcej emocji i efekty jak u Tej Pani.
eh... tak uderz żeby już nie wstał, powiedz że zrobiłaś to we własnej obronie a dzieci będą miały rentę...no żartuję, taka tam myśl pierwsza mi przyszła do głowy:D wiem to nieludzka myśl.
Zawsze mnie zastanawia dlaczego kobiety są tak bardzo zaslepione, czy to nie widac od pierwszej czy pierwszych randek z kim ma sie do czynienia, człowiek nagle się tak szybko zmienia? z pożądnego faceta staje sie damskim bokserem?
z tych rodzin które znam gdzie jest przemoc czy litrami alkohol się rozlewa, takie rodziny nie cieszą sie dobrą opinią wokół, razem często są siebie warci, maja nadzory kuratorskie itd..
Nie bedę Cie oceniac i zgadywać, bo nic ie napisałaś konretnego, a gdzie twoja rodzina? tez bez powodu ma gdzieś twój los, masz w ogóle rodzinę?
Nawet sobie nie wyobrażam co bym zrobiła takiemu facetowi jakby raz podniósł rękę.