Anizagu
Anizagu
  2 lipca 2017 (pierwszy post)

Postanowiłem ujawnić wam prawdę o tym, o czym myślą i czego pragną mężczyźni, bo kobiety mylnie twierdzą, że chodzi nam o seks (tak, drogie panie, to wy myślicie tylko o jednym). A to bynajmniej nie o tym myślimy. Tak więc usiądźcie wygodnie i przeczytajcie szokującą prawdę o czym myślą mężczyźni. Oto one:
1. Śniadanie. Każdy szanujący mężczyzna po przebudzeniu myśli tylko o tym jak napełnić swój brzuch, by mieć niespożyte siły do ubrania się i pójścia do pracy.
2. Obiad. Najważniejsza rzecz i przerwa w pracy. Czas w pracy leci dość szybko, więc trzeba jak najszybciej zastanowić się co na obiad i skąd go wziąć. Kanapki, pizza, a może wypad z kolegami do baru na przeciwko?
3. Kolacja Po ciężkim dniu pracy jedynie czego pragnie mężczyzna od swojej kobiety to przepyszna kolacja, która wynagrodzi wszystkie trudy, jakie spotkały mężczyznę w trakcie pracy czy w ciągu całego dnia.

Mam nadzieję, że udało mi się drogie panie rozjaśnić i uzmysłowić wam, o czym myślą i czego pragną mężczyźni. Jak mówi staropolskie przysłowie: "przez żołądek do serca". ;) Chyba nie muszę wspominać, że najlepszą kobietą dla mężczyzny jest kucharka. ;) Jeśli nie potrafisz dobrze gotować, to nie martw się. Jest na to sposób. :) Leć szybko po książkę kucharską i zacznij ją czym prędzej studiować. :)

Anizagu
Anizagu
  2 lipca 2017

Prawda, nigdzie nie neguję tego, co napisałaś powyżej. Chciałem się tylko podzielić z wami prawdą objawioną o tym o czym myślą i czego pragną mężczyźni. :) Nikt tu nie chce niewolnictwa dla nikogo. Nie wiem nawet, skąd taki pomysł. :|

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.