Anizagu
Anizagu
  2 lipca 2017 (pierwszy post)

Postanowiłem ujawnić wam prawdę o tym, o czym myślą i czego pragną mężczyźni, bo kobiety mylnie twierdzą, że chodzi nam o seks (tak, drogie panie, to wy myślicie tylko o jednym). A to bynajmniej nie o tym myślimy. Tak więc usiądźcie wygodnie i przeczytajcie szokującą prawdę o czym myślą mężczyźni. Oto one:
1. Śniadanie. Każdy szanujący mężczyzna po przebudzeniu myśli tylko o tym jak napełnić swój brzuch, by mieć niespożyte siły do ubrania się i pójścia do pracy.
2. Obiad. Najważniejsza rzecz i przerwa w pracy. Czas w pracy leci dość szybko, więc trzeba jak najszybciej zastanowić się co na obiad i skąd go wziąć. Kanapki, pizza, a może wypad z kolegami do baru na przeciwko?
3. Kolacja Po ciężkim dniu pracy jedynie czego pragnie mężczyzna od swojej kobiety to przepyszna kolacja, która wynagrodzi wszystkie trudy, jakie spotkały mężczyznę w trakcie pracy czy w ciągu całego dnia.

Mam nadzieję, że udało mi się drogie panie rozjaśnić i uzmysłowić wam, o czym myślą i czego pragną mężczyźni. Jak mówi staropolskie przysłowie: "przez żołądek do serca". ;) Chyba nie muszę wspominać, że najlepszą kobietą dla mężczyzny jest kucharka. ;) Jeśli nie potrafisz dobrze gotować, to nie martw się. Jest na to sposób. :) Leć szybko po książkę kucharską i zacznij ją czym prędzej studiować. :)

CuteNinja
CuteNinja
  2 lipca 2017

Co to za generalizowanie w ogóle d83dde0f

Anizagu
Anizagu
  2 lipca 2017

Bo generalnie to prawda. :P
Hmm, odnosisz się do całej wypowiedzi, czy masz na myśli konkretne zdanie? ;P

CuteNinja
CuteNinja
  2 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: odnosisz się do całej wypowiedzi, czy masz na myśli konkretne zdanie?

Wiesz, całość wydaje mi się mocno... subiektywna :) Znam kilku mężczyzn. Niektórzy jedzą śniadania, niektórzy ich nie jedzą, część woli gotować niż mieć ugotowane, jeszcze inni jedzą byle co i stołują się byle gdzie, kolejni mają inne priorytety niż jedzenie... :) Dokładnie tak samo ma się rzecz z seksem, samochodami, urodą kobiet, stylem ubierania się, muzyką, czasem wolnym itd. Ilu ludzi, tyle opinii i podejść do życia ;>
Anizagu
Anizagu
  2 lipca 2017

No widzisz, znasz kilka wyjątków, a jak wiadomo wyjątek potwierdza regułę.

Konto usunięte
Konto usunięte: Niektórzy jedzą śniadania, niektórzy ich nie jedzą, część woli gotować niż mieć ugotowane, jeszcze inni jedzą byle co i stołują się byle gdzie

Biedactwa, nie ma im kto gotować. :(
Kurde, tak czy siak musiałem odpisać, bo z niewyjaśnionych okoliczności mam tyle znaków w wiadomości. :(
https://imgur.com/a/Pa1PI
RedRiding1978
RedRiding1978
  2 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak mówi staropolskie przysłowie: "przez żołądek do serca". ;)

Nie żyje po to by jeść. Jem po to by żyć :)
CuteNinja
CuteNinja
  2 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: znasz kilka wyjątków

Wychodzi na to, że znam same wyjątki: każdy jest inny d83dde0f
Konto usunięte
Konto usunięte: Biedactwa, nie ma im kto gotować. :(

Zacytuję klasyka:
Konto usunięte
Konto usunięte: Jeśli nie potrafisz dobrze gotować, to nie martw się. Jest na to sposób. :) Leć szybko po książkę kucharską i zacznij ją czym prędzej studiować. :)

Sprytne, nie? ;>
Konto usunięte
Konto usunięte: tyle znaków

Szatan! :ninja:
Adrian3303
Reputacja: 26 | BluzgometrTM: 4
Adrian3303
  2 lipca 2017

O matko to już lepiej myśleć całe życie o seksie niż o jedzeniu. Seks chociaż sprowadza się do przedłużenia gatunku a jedzenie tylko do przedłużenia swojej egzystencji :D

Anizagu
Anizagu
  2 lipca 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Anizagu: Jak mówi staropolskie przysłowie: "przez żołądek do serca". ;)Nie żyje po to by jeść. Jem po to by żyć :)

To też prawda objawiona, potwierdzam. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Zacytuję klasyka: Anizagu: Jeśli nie potrafisz dobrze gotować, to nie martw się. Jest na to sposób. :) Leć szybko po książkę kucharską i zacznij ją czym prędzej studiować. :) Sprytne, nie? ;>

Zajebiste, mała. ;) Szybko się uczysz, a to jest dzisiaj w cenie. ;)

Adrian3303
Adrian3303: O matko to już lepiej myśleć całe życie o seksie niż o jedzeniu. Seks chociaż sprowadza się do przedłużenia gatunku a jedzenie tylko do przedłużenia swojej egzystencji :D

Nie zapominaj, że kto nie brzucha, ten nic nie rucha.
CuteNinja
CuteNinja
  2 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: mała

"mała" do szeryfa?! Stąpasz po cienkim gruncie, chłopcze :ninja:
Adrian3303
Adrian3303: a jedzenie tylko do

...pomnożenia swojego obwodu :D
Anizagu
Anizagu
  2 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Anizagu: mała "mała" do szeryfa?! Stąpasz po cienkim gruncie, chłopcze

No risk, no fun. ;) Poza tym pani władzo ja nic złego nie zrobiłem. Jestem niewinny! Sama pani władza rozumie, że my się tylko tu świetnie bawimy, mając banany na twarzy. :D Jeśli pani władza chce mi dać banana, to chętnie go przyjmę. bardzo lubię banany. A jeśli pani władza nie ma bananów, to się podzielę, bo mam siatkę bananów. :D Peace & love forever.
RedRiding1978
RedRiding1978
  2 lipca 2017
Adrian3303
Adrian3303: Seks chociaż sprowadza się do przedłużenia gatunku a jedzenie tylko do przedłużenia swojej egzystencji

To też forma konsumpcjonizmu i też przytyć można i przedłużyć egzystencję też :)
CuteNinja
CuteNinja
  2 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: banany

Znów się wszystko sprowadza do jedzenia :o
Anizagu
Anizagu
  2 lipca 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

No co ja zrobię. Jak to mawiają koksy. Po pierwsze zwiększ masę, a potem zajmij się rzeźbą.
Dobra, zgłodniałem od tego wszystkiego i idę sobie ugotować makaron z jajkiem i serem żółtym. Mam nadzieję, że mi wyjdzie i będzie dobre. Trzymajcie za mnie kciuki!

Sarna
Sarna
  2 lipca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Śniadanie. Każdy szanujący mężczyzna po przebudzeniu myśli tylko o tym jak napełnić swój brzuch,

To niech sobie zrobi, soryy Gregory ale jak razem chodzą do pracy to śniadania sobie kazdy sam szykuje, dlatego że prawdopodobnie chodzą na różne zmiany.
Konto usunięte
Konto usunięte: Obiad. Najważniejsza rzecz i przerwa w pracy. Czas w pracy leci dość szybko, więc trzeba jak najszybciej zastanowić się co na obiad i skąd go wziąć. Kanapki, pizza, a może wypad z kolegami do baru na przeciwko?

Nastepny przykład gdzie obiad gotuje ten co akurat jest w domu.
Konto usunięte
Konto usunięte: . Kolacja Po ciężkim dniu pracy jedynie czego pragnie mężczyzna od swojej kobiety to przepyszna kolacja, która wynagrodzi wszystkie trudy, jakie spotkały mężczyznę w trakcie pracy czy w ciągu całego dnia.

j.w

-------- ------ ---------
Jeżeli kobieta jest w domu i wychowuje dzieci czy dziecko, to z reguły na nią przechodza obowiązki domowe, mąż może jedynie czasem dac jej odpocząć i zająć się w jakis dzień dziećmi zeby żona miała też czas dla siebie.
Ale nie róbcie z siebie niewolników od wszystkiego, w tych czasach związek to tez partnerwsto a nie niewolictwo dla mie to oznacza, ze jeden z drugim sie wypełnia a nie usługuje ciagle jednemu.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.