Klaps dla dziecka może spowodować zerwanie połączeń nerwowych które są cieńsze od włosa w konsekwencji tego może dojść u dziecka do częściowego niedowładu kończyn lub paraliżu od pasa w dół. Klapsy u dzieci powodują też zmiany nowotworowe np zwłuknienia o charakterze nowotworowym. Kto z samotnych rodziców uważa że klapsy są potrzebne w wychowaniu?
Kto z samotnych rodziców uważa że klapsy dla dzieci są dobre? strona 3 z 3
Nie zapominaj się tępy prymitywny prostaku że to co pisałeś tutaj, to jedno, a to pisałeś na pw to coś zupełnie innego. Jakiej siły trzeba było użyć by do tego doprowadzić? Może spróbujemy dla odmiany na twojej prymitywnej dupie?
to co ci napisałem jest niczym innym jak prawdą a ty szukasz tylko zaczepki zwyczajnie bo jesteś podstazała znudzoną osobą tak myśle no moge sie mylić sama zwyczajnie zaczełaś bezczelnie ibezpodstawnie mnie atakowac. forum tak nawet tu obowiazuja pewne zasady a nie tylko prowokowac ludzi pyskówką czy żucac oskarzenia. koniec
Widać "kolego" że bardzo jesteś tym "zachodem" zafascynowany.Nie szukając zaczepki ,możesz sobie wyszukać dokument o historii ojca i jego córki.Dokument ten dotyczy Szwecji,kraju jakże bliskiego Danii.Telegraficznie :Córka(lat kilkanaście) mając wpajane od najmłodszych lat bezstresowe wychowanie oraz uświadomiona o "narzedziach " jakie posiada,,z powodu błachostki oskarża ojca o gwałt.Machina prawno -urzędnicza rusza z kopyta.Ojciec zostaje skazany na długoletni wyrok.Córka jest rzucana do coraz to nowej rodziny zastępczej.Gdy doszło do niej co zrobiła ,stara się odkręcić sprawę.Po pokonaniu całej drogi urzędowej w różnych instancjach ,sprawa dochodzi do prokuratora generalnego który jest ostatnia instancją.Ten nie uchyla wyroku w przekonaniu że machina zadziałała prawidłowo a winny jest tam gdzie być powinien.Teraz się nad skutkami tego zastanów.
Do amarettoUK maszzyna pod wzgledem proceduralnym w wiekszości przypadków działa prawidłowo. tylko nie zawsze sprawiedliwie. ten tzw zachód lubię bo mieszkałem tam od 20 chyba roku zycia. NIE lubie tez za pewne podejscie. W Dani tez słyszłaem o podobnych sytyuacjach. Daniia jak troszke jak Polska tam sądy stoły od lat za matkami stosując zasade ze urodziła póki nie zabije to moze wychowywac. W Polsce sie to zmienia powoli ale zmienia. Te zmiany ida dzieki wielu utciwych rodziców matek i ojców. zachówd lubie bo dzieki niemu zdobyłem wiele kwalifikacji a za wiekszość nie zapłaciłem bo pokrywały szkolenia firmy dla których pracowałem. W angli w southampton zdobyłem w ten sposób kwalifikacje i doswiadczenia skipera na łodziach motorowych. kwalifikacje na ultra lekkie robie wczechach. moze dlatego rozbawiło mnie ze stwierdzenie starszej pani ze latam po europie. a aluzje o besebie pod palmami no cóż basen jest w polsce nie trzeba wyjezdzać zeby popływać w basenie. lubie twoją opinie wskazaeś na istotne sprawy takie jak pomówienia bezpodstawne i konsekwenceje tego typu pomówień z których wielu nie zdaje sobie sprawy. Pzdr