Na FB obserwuje dość ciekawe zjawisko. Otóż gro osób wrzuca tam dosłownie wszystkie informacje na swój temat i temat swoich bliskich. Od zdjęć dopiero co poczętych dzieci, po informacje o swoich chorobach, zabiegach itd. W związku z tym mam pytanie:
Jak myślicie, czemu to ma służyć i komu?
Jak daleko jesteście w stanie posunąć w ujawnianiu informacji na swój temat?
Czy wg was istnieją jeszcze jakieś granice prywatności?
Internet i prywatność
I uwierz mi, nie dotyczy to tylko FB bo innych portalach widzę dokładnie te same ruchy i mentalność. Ludzie bardzo ochoczo dzielą się swoim życiem prywatnym, przeżyciami, uczuciami itd. Czasami mam wrażenie, że łatwiej im jest "obcować" z nieznajomymi, przypadkowymi osobami jak z najbliższymi
A ja nie jestem jedyna osoba ktora ogladala twoja seks tasme, podac wskazowki czy wiesz gdzie i z kim?
Takie mamy czasy, coraz więcej o nas chcą wiedzieć, śledzą każdy nasz ruch, byle nie chipowali ludzi to będzie dobrze. Wielu nie przeszkadza dzielenie się swoim życiem, kwestia czasu i będzie jak niżej na grafice...
Ale ile wtydu zakonnica a takie rzeczy na oczach tysiecy, masz ty odrobine honoru i godnosci kobiety xDD
Zakonnica też człowiek i też ma swoje potrzeby buhahhaha na stary spamerski chwyt chcesz mnie nabrać ? xd dzieci możesz w to wkręcać
Coś jeszcze kucyku, bo się trochę śpieszę? :) a nie chcę cię zostawić w połowie drogi do hepylandu xd
Sugerowanie, że będę ci straszyć jak niektórzy tutaj kk albo cywilnym. Tobie takie zdjęcia są niepotrzebne. Nie ma oryginału to przeróbka nic nie warta xd znamy się nie od dziś hahha