Dlaczego użytkownicy niezwiązani pośrednio, lub bezpośrednio z użytkownikami nazywanymi inaczej "moderacją", piszę tak niechętnie w ich tematach, a czasami,(w większości) są wręcz wrogo do nich nastawieni? Czy wg was "moderacja" i ich psiapsiółki/ przydupasy (jak są często określani przez niezrzeszonych użytkowników ich znajomi) maja tutaj immunitet na bezkarność? Czy słusznie są izolowani, piętnowani?
Ciekawe czy moderacja odniesie się do tego, czy dalej czytają "świętoszka"? :)
Moderacja fotki strona 3 z 6
Chyba mi nie zaprzeczysz, że u nich kliknięcie w lajka jak na FB to szczyt ich inteligencji?:)) są nimi uchachani równie mocno jak gimbaza :)))
pokaż te tematy , w których tak opisałaś postawę modka ,jesli bd tak jak piszesz prześle dalej temat do głębszej analizy;) linki moga byc na pw, obojętnie
Nie no Piotruś, waszej "pomocy" wystarczy. Świadoma jestem tego, że trafiłam do dżungli i jedyne co pozostaje to użyć maczety, by się przebić do cywilizowanych osad ludzkich:)
Fotka jest doskonałym odzwierciedleniem władzy w polsce opartej na kolesiostwu i klepaniu po pleckach a jedynyna odpowiedzią na takie zarzuty jest tzw " żal " albo " zazdrość " ale jak można zazdrośić komuś posady dyżurnego frajera i to w dodatku za darmo :D
Sporo w tym racji. Im się wydaje że są nadludźmi i złapali Pana Boga za pięty :) Jednak jak każda władza, tak i ta, kiedyś się skończy i trzeba być szarym nijakim człeczkiem jak ci, na których dzisiaj patrzą z taką pogardą, kpiną, ironią, szyderą . Ciekawe jak się czują kiedy wychodzą z tego swojego kolorowego światka? nijacy :)
cholernie samotni...
Od zera do fotkowego bohatera? Uuu imponujace osiagniecia xd przyjmijcie moje serdeczne gratulacje modki