Hejka.
Macie jakieś swoje ulubione miejsce w okolicy, jakąś taką swoją odskocznię? Gdzie możecie się wybrać odpocząć, albo zaszyć w odosobnieniu (albo i nie)?
A może spontaniczna przejażdżka gdzieś za miasto/do miasta?
Tostuję swoje najnowsze odkrycie, choć mieszkam tu już tyle lat. xD
Ulubione miejsce, odskocznia strona 3 z 4
A, w ten sposób! Dom nad morzem, to musi być super sprawa. Choć chyba dla osób, którym nie przeszkadza mróz i wilgoć. :-)
:D
Chodzi o muslimów akurat i o historię z Magdą Żuk, o której było ostatnio głośno. Ale to też. :D
To podobnie jak ja i właśnie wino jest tym wyjątkiem a i to nie każde. :-D
O Ty. Zawsze byłam dla Ciebie miła, panie brejwik. A Ty co. Pf.
No widzisz. To znaczy, że pod tym względem mnie rozumiesz. Często jest tak, że jak przychodzą do mnie goście to z flaszką czystej lub dwoma, a później jak nie piję pada pytanie: "Ze mną się nie napijesz?"
Odpowiedź zawsze jest taka sama, bo doskonale wiedzą, że czystą omijam szerokim łukiem. :p Nie lubie, nie piję :p
Fajna sprawa ok 300 m od morza, mróz nad morzem rzadko sie zdarza, tam snieg to super sprawa, bardzo rzadka. Dzieciaki biora worki po ziemniakach napychaja siana i zjezdzaja z gorki:) Ale morze zimą, piękne.
Ty się nie wypowiadaj AmongUs w moim kierunku, bo nie z Tobą rozmawiam.
A dzieckiem jest każdy dla swoich rodziców póki ich ma. :)
Pozdrawiam.
"No weź, chociaż kieliszek... no to pół..." :-D No ale dobrze, jak się nie lubi, to nie ma sensu się zmuszać, jest tyle innych pyszowych rzeczy. :D
Nawet jako modek byłam spoko i nawet tym co ich nie lubiłam, nie dawałam banów za bzdety.
Hym, ciekawe czy odblokowaliby mi stare konto. Już chyba nie ma tej wrednej małpy co tam kiedyś się uczepiła.
Dzieci jeszcze tak robią? Tak się robiło chyba 20 lat temu. :-P
Eh, napisałam do tych jełopów z teamu, żeby mi konto odblokowali, a to wysolarzone karyńsko Ewelina dalej te swoje formułki. Eh. Niby mam w dupie a się zirytowałam. Muszę mieć tam jakąś notatkę chyba. xD