Erf
Erf
  25 maja 2017 (pierwszy post)

Hejka.

Macie jakieś swoje ulubione miejsce w okolicy, jakąś taką swoją odskocznię? Gdzie możecie się wybrać odpocząć, albo zaszyć w odosobnieniu (albo i nie)?
A może spontaniczna przejażdżka gdzieś za miasto/do miasta?

Tostuję swoje najnowsze odkrycie, choć mieszkam tu już tyle lat. xD

AmongUs
Reputacja: -519 | BluzgometrTM: 15
AmongUs
  27 maja 2017

Erf i sarna moj ulubione obiekty zemsty, pytanie brzmi co z wami zrobic xd

Erf
Erf
  27 maja 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie ale zimą morze jest inne, moi rodzice wybudowali dom nad morzem. Byłem też tam zimą, piękne widoki, fajne powietrze, sztormy. Piasek pod wpływem wiatru wbija się w skórę, na twarzy to niezbyt przyjemne.

A, w ten sposób! Dom nad morzem, to musi być super sprawa. Choć chyba dla osób, którym nie przeszkadza mróz i wilgoć. :-)

AmongUs
AmongUs: Zemta faraona jest bezlitosna tak bywa ☺

:D
Chodzi o muslimów akurat i o historię z Magdą Żuk, o której było ostatnio głośno. Ale to też. :D

niewidzialnaa
niewidzialnaa: Lampka wina też pasuje. Tym bardziej jeżeli ktoś lubi. Ja raczej jestem bardzo wybredna co do alkoholi. Ogólnie bardzo mało piję. O ile to piciem można nazwać :p

To podobnie jak ja i właśnie wino jest tym wyjątkiem a i to nie każde. :-D

AmongUs
AmongUs: Erf i sarna moj ulubione obiekty zemsty, pytanie brzmi co z wami zrobic xd

O Ty. Zawsze byłam dla Ciebie miła, panie brejwik. A Ty co. Pf.
niewidzialnaa
niewidzialnaa
  27 maja 2017

No widzisz. To znaczy, że pod tym względem mnie rozumiesz. Często jest tak, że jak przychodzą do mnie goście to z flaszką czystej lub dwoma, a później jak nie piję pada pytanie: "Ze mną się nie napijesz?"
Odpowiedź zawsze jest taka sama, bo doskonale wiedzą, że czystą omijam szerokim łukiem. :p Nie lubie, nie piję :p

AmongUs
AmongUs
  27 maja 2017

No ty moze tak ale jako byla moderatorka ciagle jestes na polowaniu i celowniku xd

AmongUs
AmongUs
  27 maja 2017

Niewidzialna cholera jasna jak dorosli rozmawiaja to za drzwi

RycerzJedi84
RycerzJedi84
  27 maja 2017

Fajna sprawa ok 300 m od morza, mróz nad morzem rzadko sie zdarza, tam snieg to super sprawa, bardzo rzadka. Dzieciaki biora worki po ziemniakach napychaja siana i zjezdzaja z gorki:) Ale morze zimą, piękne.

niewidzialnaa
niewidzialnaa
  27 maja 2017

Ty się nie wypowiadaj AmongUs w moim kierunku, bo nie z Tobą rozmawiam.
A dzieckiem jest każdy dla swoich rodziców póki ich ma. :)

Pozdrawiam.

Erf
Erf
  27 maja 2017
niewidzialnaa
niewidzialnaa: No widzisz. To znaczy, że pod tym względem mnie rozumiesz. Często jest tak, że jak przychodzą do mnie goście to z flaszką czystej lub dwoma, a później jak nie piję pada pytanie: "Ze mną się nie napijesz?" Odpowiedź zawsze jest taka sama, bo doskonale wiedzą, że czystą omijam szerokim łukiem. :p Nie lubie, nie piję :p

"No weź, chociaż kieliszek... no to pół..." :-D No ale dobrze, jak się nie lubi, to nie ma sensu się zmuszać, jest tyle innych pyszowych rzeczy. :D

AmongUs
AmongUs: No ty moze tak ale jako byla moderatorka ciagle jestes na polowaniu i celowniku xd

Nawet jako modek byłam spoko i nawet tym co ich nie lubiłam, nie dawałam banów za bzdety. d83dde0f

Hym, ciekawe czy odblokowaliby mi stare konto. Już chyba nie ma tej wrednej małpy co tam kiedyś się uczepiła.

Konto usunięte
Konto usunięte: Fajna sprawa ok 300 m od morza, mróz nad morzem rzadko sie zdarza, tam snieg to super sprawa, bardzo rzadka. Dzieciaki biora worki po ziemniakach napychaja siana i zjezdzaja z gorki:) Ale morze zimą, piękne.

Dzieci jeszcze tak robią? Tak się robiło chyba 20 lat temu. :-P
niewidzialnaa
niewidzialnaa
  27 maja 2017

Otóż to Erf.
:D

RycerzJedi84
RycerzJedi84
  27 maja 2017

tak robia, nie maja sanek. :)

Zawodowo91
Zawodowo91
  27 maja 2017

Solina :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Erf
Erf
  28 maja 2017

Eh, napisałam do tych jełopów z teamu, żeby mi konto odblokowali, a to wysolarzone karyńsko Ewelina dalej te swoje formułki. Eh. Niby mam w dupie a się zirytowałam.d83dde20 Muszę mieć tam jakąś notatkę chyba. xD

GRADEK83
GRADEK83
  28 maja 2017
Erf
Erf: Muszę mieć tam jakąś notatkę chyba. xD

Zapewne nie jedną XD
Erf
Erf
  28 maja 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Zapewne nie jedną XD

Przynajmniej jedną podejrzewam, bo zawsze odpisuje mi to samo babsko. :-D
CuteNinja
CuteNinja
  28 maja 2017
Erf
Erf: jakąś taką swoją odskocznię?

Będę nudziarą, ale cała moja biegowa trasa przez las wzdłuż jeziora to moja odskocznia. Tylko ja, komary i kilku facetów z wędkami.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.