Dlaczego tak wiele kobiet, fajnych kobiet, reaguje podejrzliwie gdy poznany facet sie nie przejmuje ze dziewczyna ma juz dziecko/dzieci?
Rozumiem, ze pewnie jest duzo facetow ktorym to moze przeszkadzac, ale z jednej strony mowicie ze szukacie kogos kto zaakceptuje wasze dzieci, a z drugiej reagujecie bardzo podejrzliwie gdy takiego faceta poznajecie?
Prawda jest taka ze wiekszosc interesujacych kobiet w moim wieku ma juz dzieci i nie ma sensu krecic nosem, to raz, a dwa ze samemu nie mam dzieci a juz najwyzszy czas wiec nie mialbym problemu przygarnac jakas kochana dziewczyne ktora juz ma dzieci i traktowac je jak swoje
Samotne mamy strona 36 z 37
A ja mam własną teorię...może jest głupia może mądra...nie wiem.Szukam kobiety właśnie i szukam rozwódki,lub wdowy,oczywiście z dziećmi.Dlaczego? Czasami ludzie tak jak ja po rozwodzie nie tylko szukają kobiety ale i przy okazji rodziny...bo to rodzina jest najważniejsza to po pierwsze,a po drugie wszystkie najlepsze połówki zostały zajęte,mają większe doświadczenie życiowe i nie trzeba się martwić że sobie w czymś nie dadzą rady.I najważniejsza rzecz..mają tą mądrość której nie mają 30letnie singielki które mają rozchwiany system wartości,zachowują się jakby zawsze świat był u ich stóp.Niestety o szczęście trzeba walczyć we dwoje
To co napisałeś ,wcale nie jest głupie , raczej bardzo życiowe.Jednak Twoje zdanie na ten temat i tak zrozumieją tylko nieliczni.Życzę abyś trafił na odpowiednią kobietę(nie dziewczynkę).
[quote=kolegax8]
A co powiecie jak tatuś wychowuje sam synka bo mamusia odeszła i ma wszystko gdzieś ?[/quot
Lepiej zeby był przy Tobie,niz przy osobie której instynkt macierzyński się zatrzymał na zabawie i pazurkach hybrydowych.