Niekulturalni użytkownicy strona 3 z 4
kryss tak od długiego czasu żyje w celibacie, pisze z mojej celi. :) W sumie niewiele się pod tym względem pomyliłeś.
Nie napalam się na panthere, nie kieruje się instynktami ale Twój post wskazuje że Ty tak. :)
Tam jest jakis pulchny facet, znachor z lejkiem na głowie, zakonica z ksiazka na glowie i ksiadz z winem. :) Samo zestawienie i sposób ukazania, nie budzi u mnie nic pozytywnego, zwłaszcza ten znachor.
niekoniecznie dosłownie na temat, ale tak jakoś mi pasuje https://www.youtube.com/watch?v=I0Q3-2MKnXo .
Pragnę zauważyć, iż...:
...kolega, żartobliwie bo żartobliwie, ale jednak zasugerował autorce tematu co powinna zrobić, gdy ktoś ją obraża. Jesteśmy moderatorami forum, nie posiadamy aż takich uprawnień, żeby móc wyciągać konsekwencje od użytkowników, którzy nie łamią regulaminu FORUM. Gdyby każdy pilnował siebie zamiast innych, panowałby tutaj dużo większy porządek
Niestosowne zachowanie innych użytkowników możesz zgłosić u Przyjacioł Fotki, tutaj: http://fotka.com/przyjaciele#fotka_przyjaciele
Po1. Kolega, pisze o regulaminie fotki, a nie o KK czy cywilnym a tam w punkcie
Niedozwolone jest:
a. używanie wulgaryzmów
Proszę nam zatem wytłumaczyć, jak osoba pani pokroju, mająca na bluzgometrze 871 mogła zostać moderatorką?
Widzę, ze moderacja nie ma sobie tutaj nic do zarzucenia?
Doprawdy? To teraz przestudiujemy regulamin forum i tak oto czytamy:
Zabrania się publikowania zrzutów ekranu z rozmów z innymi użytkownikami, moderatorami, FP i FT - nawet zasłaniając avatary i loginy rozmówców. Publikacja zrzutów z profili użytkowników, a także innych stron również nie jest dozwolona.
Zabrania się omijania bluzgometru oraz nabijania postów poprzez dodawanie odpowiedzi, które nic nie wnoszą do tematu
Teraz proszę policzyć ile razy pomysłodawczyni tematu i pani ten regulamin złamała.
Teraz zaś proszę policzyć swoje wszystkie dotychczasowe konta. To jest dopiero znakomity sposób na zmazanie swoich wszystkich dotychczasowych skaz! Oczywiście na żadnym z nich nie podpiszesz się własną twarzą pod swoimi postami. Co za bohaterska postawa!
Art. 15
Użytkownik ma prawo do usunięcia Konta samodzielnie bądź kontaktując się z Administratorem Serwisu. Usunięcie konta powoduje rozwiązanie Umowy z Serwisem.
Tyle razy, ile będę mieć na to ochotę mam prawo skasować konto i założyć nowe. Tak wynika z regulaminu fotki. Zamiast proponować innym użytkownikom zapoznanie się z nim, proponuję zrobić to najpierw moderatorom.
Poza tym, każdy moderator jest również użytkownikiem i może a nawet powinien podlegać surowszym kryteriom oceniania jak przeciętny użytkownik. Tobie może się to podobać i nie musi, ale takie jest moje zdanie i mam do niego prawo. Jesteś tylko użytkownikiem portalu tak jak ja i tysiące innych osób, a nie Bogiem za jakiego chcesz tutaj uchodzić