Niekulturalni użytkownicy strona 2 z 4
tez mnie mają na murzyńskiej liście niektórzy, nawet za to ze przysłał mi penisa a ja mu odpisałam, z'z takim spławikiem to na rybyz'
Nie chce mi się nawet screenów robić, bo ban czy nawet blokada konta na krótko zamyka twarz, szkoda zachodu.
w Internecie najlepiej działa ignorowanie.
młoda ,ładna i łatwo dająca się sprowokować to resztę żywi ,polecam nie reagować zwłaszcza widząc po forum ze je ożywiasz swoimi wypowiedziami z sensem ;-)
Pantera wez ich zaaresztuj
Dzisiaj wpis o obrazaniu na pw a jutro wpis ze sasiad nie odpowiedzial dzien dobry bo "nienawidzi kobiet"
Panthera widać, że Ci się nudzi z tym swoim lokatorem:), on sobie gra, Tobie na nerwach gra, a Ty sobie czytasz książki i piszesz...:/, jeszcze nie masz dzieci i nie jesteś męzatką..., dla Twojego dobra jak już jesteś taka uparta to radze Ci zrób cos z tym, bo Twoje zycie stanie się dla Ciebie porażką..., PS. Zawsze możesz za plecami tego odpowiedniego na sex, który tak lubisz spotykać się z obecnym lokatorem, tylko uzywaj gumek, albo środków antyspermicznych, bo bedzie kolejna hryja:D... tyle w temacie:)
a Ty kryss chiałbys aby Twoja kobieta przyprawiała Tobie na boku rogi? Pewnie :) Nie czyń drugiemu co Tobie nie miłe, podstawowa zasada to uczciwość.
RycerzJedi84, a Ty co piszesz z celi klasztornej...?, zostałeś św. wcześniej niż JPII, że prawisz kazania:D?..., i do tej świętości zainspirowała Cie dupa Panthery, i chęć jej zdobycia, że tak się udzielać zacząłeś jako jej adwokat amator napalony:D?!
przecież to takie kulturalne forumy zawsze były
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek