Jak w temacie...istnieje czy nie? Spotykalibyście się z dziewczyną/kobietą tylko i wyłącznie w celach czysto przyjacielskich? No i odwrotnie...kobietki macie lub chciałybyście mieć przyjaciela?
Przyjaźń damsko-męska ? strona 2 z 2
dlaczego istnieje pytanie "czy przyjazn damsko meska istnieje?"?
istnieje, nie wszyscy mysla o zwiazkach i o podrywaniu... ja cenie sobie dobra rozmowe i mozliwosc przegadania tematow, posmiania sie wyzalenia jak trzeba, sprzedzenia czasu. mialem w swoim zyciu mase przyjaciolek z ktorymi sie spotykalem aby spedzic czas, bez zadnych podtekstow czy innych.
No jasne że bym się spotkał z dziewczyną tylko w celach przyjacielskich, czemu by nie. Przyjaciół nigdy za wiele, lub przyjaciółek :D
No jasne że bym się spotkał z dziewczyną tylko w celach przyjacielskich, czemu by nie. Przyjaciół nigdy za wiele, lub przyjaciółek
Jak wyzej. Jesli dziewczyna jest w stanie spedzic duzo czasu w towarzystwie konkretnego faceta i vice versa to predzej czy pozniej jedno sie zakocha.
Doskonala podstawa zwiazku niestety dziewczyny upatrzyly sobie tzw. "friendzone" i dobrych facetow do ktorych pasuja wrzucaja do worka przyjaciol a biora sie za kretynow z dyskotek bo "lobuz kocha bardziej". Ciezko stworzyc cos normalnego.
Niektorym sie udaje. Mam znajomych ktorzy z przyjazni przeszli do zwiazkow i jedni sa malzenstwem i maja syna a drudzy po slubie spodziewaja sie drugiego dziecka. Watpie zeby ich zwiazki sie kiedykolwiek rozpadly.
Z drugiej strony mam "przyjaciolke" do ktorej sie staralem bardziej zblizyc. Piec lat temu pozyczyla ode mnie kase i zerwala kontakt
200zl to niewielka cena za poznanie prawdy o drugim czlowieku po ponad dwunastu latach przyjazni ale jak widac na tyle to wycenila. Z tego co sie orientuje jest samotna ma dzieciaka i dlugi. W sumie nawet bym jej wspolczul ale dobrze wiem na jakich facetow leciala wiec tak troche niezbyt mnie to boli
They will all die...