Jak w temacie...istnieje czy nie? Spotykalibyście się z dziewczyną/kobietą tylko i wyłącznie w celach czysto przyjacielskich? No i odwrotnie...kobietki macie lub chciałybyście mieć przyjaciela?
lista tematów
Przyjaźń damsko-męska ? strona 1 z 2
Ten sam temat wałkowaliśmy całkiem niedawno na trzynastu stronach o tutaj: http://fotka.com/forum/hydepark/15742924,Przyjazn_miedzy_kobi
Przyjaciel, przyjaciółka, to wg mnie osoba, której mówisz o wszystkim.... Ja takiej osoby nie mam, bo wychodzę z założenia, że nie wszyscy, wszystko wiedzieć muszą. Nie wszystko też można/ wypada opowiadać nawet najlepszej przyjaciółce. Wg mnie, taka przyjaźń możliwa jest tylko w związkach i to takich, gdzie stopień wzajemnego zaufania osiągnął level master
Konto usunięte: Spotykalibyście się z dziewczyną/kobietą tylko i wyłącznie w celach czysto przyjacielskich?
Jednak za drugą osobę nie ręczę i niejednokrotnie odnosiłem wrażenie, że tamta dziewczyna (nie, nie Grzeszczak ) tych celów czysto przyjacielskich nie dzieliła ze mną.
Podsumowując, taka przyjaźń istnieje tylko i wyłącznie wtedy, gdy dwie osoby są przeciwnej orientacji i o tym wiedzą .
Konto usunięte: Jeśli masz sekret, najlepiej zachowaj go dla siebie. Drugim najlepszym rozwiązaniem jest powiedzenie jednej osobie, jeśli musisz. Trzecie rozwiązanie nie istnieje.
To nie chodzi nawet o sekret, ale często słyszę rozmowy kobiet typu.... a wiesz w nocy było bosko, albo tamten w łóżku był beznadziejny(tzw tajemnice alkowy)... itd itp... No sorry gregory , ale są rzeczy o których zwyczajnie, wypada milczeć
To są okolice 12 sierpnia. Ja chciałam pobiec Classic 12 km, ale jak zbierze się większa ekipa, to zdecydujemy się albo na 3 km Intro, albo 6 km Rekruta, ale w Poznaniu ten odbywa się nocą, więc też niekoniecznie wszystkim pasuje taka opcja. Zdecydowałeś się przebiec z nami? :)