Piekne Panie, czy odpisujecie facetowi na priv, gdy on napisze komentarz w stylu "siema piekna jestes napisz na priv" lub "siema napisz do mnie bo ja nie moge"?
Widze, ze dosyc czesto dostajecie takie komentarze, a ja mam przeswiadczenie, ze to facet powinien pierwszy napisac?
Do dziewczyn z fotki :) strona 1 z 4
Nie, nie odpisuję ze względu na nadprodukcję anglojęzycznych profili z od 28.04.17 do 03.03.17. jak się moderacji znudzi robienie syfu, to może komuś odpiszę
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Jak tak obserwuję, co się dzieje to wydaje mi się, że to przeświadczenie w dzisiejszych czasach jest błędne. Chyba jednak nie powinien, bo widać, że to bez sensu.
Na takie nie odpisuję. Jeżeli jednak ktoś pisze do mnie w wiadomości prywatnej to zależy. Z reguły odpisuje praktycznie każdemu i w późniejszej rozmowie wychodzi w jakim celu kto do mnie pisze i wtedy już w zależności od tego kontynuuję rozmowę lub szybko ją kończę. W ostateczności dodaje na CL.
DO KOBIETY NIE MOWI/PISZE SIĘ "SIEMA" TO PO 1
PO 2 OBOJĘTNOŚCIĄ JEST TO, KTO PIERWSZY NAPISZE. TAKIE WYTYKANIE TY PIERWSZY CZY TY PIERWSZY ŚWIADCZY O TYM, ŻE Z DENNĄ OSOBĄ MOŻNA ROZPOCZĄĆ DYSKUSJE, A TO BEZ SENSU
ps. mam świadomośc tego, że w XXI wieku ani mężczyzni ani kobiety (można by to nazwać zwykłymi chłopcami i dziewczynkami dla rozróżnienia) nie mają klasy i witają sie byle jak. Moim zdaniem samo przywitanie się ma wielkie znaczenie w otwarciu konwersacji.
POZA TYM, TO ZALEŻY TEŻ OD TEGO CO PO TWOIM PRZYWITANIU KOBIETA ZOBACZY NA PROFILU. JEŚLI COŚ CO JĄ ZACHWYCI TO ODPISZE NAWET NA "ELO PW"
POZDRAWIAM
Pewnie nie każdy zauważył, że teksty typu "napisz do mnie bo ja nie moge" piszą również kobiety. Jest to rzadkość na tym portalu ale niestety zdarza się.