Kobietach grajacych w gry na pc i ps?
Co sadzicie o strona 2 z 4
No może i gra coraz to liczniejsze grono dziewczyn głownie multiplayer by pokazać facetom ze sa lepsze i tez steamujac na yt czy innych stronkach które umożliwiają im dzięki temu zarobek pieniężny (a tam gdzie kasa tam i kobiety)
Fallouta i Skyrima uwielbiam (polecam mod Enderal do tego drugiego). Klimat post apo również jak najbardziej, dlatego mimo, iż nie przepadam za strzelankami Stalkera przeszedłem. Marzę o wycieczce do Czarnobyla.
dlaczego uwazasz ze te kobiety udaja ze lubia grac, a nie ze szczerze to kubią
Bardzo lubię, chociaż bardziej pc, ps/xbox średnio mi odpowiada, może dlatego, że najlepiej się odnajduję w grach rpgmmo. Kiedyś faktycznie byłam ewenementem, zwłaszcza, że grałam z chłopakiem, ale teraz laska w gierkach to zjawisko tak normalne jak śnieg zimą.
@Eldim: nie ma co marzyć, tylko trzeba zebrać dupę w troki i jechać. Też mam w planach, tylko nie wiem kiedy. ;)
Żadna, a wręcz oglądając coś takiego zniechęcam się do gry. Podobnie było kiedyś z Morrowindem - gość używał zwoju ze skokiem, leciał szybko po broń i do ostatniego bossa. Wszystko w około 15 minut.
Ja umiem grać w gołego :D w tej grze dupek jest najstarszy. A ty umiesz? zagrasz ze mną?