Jakie macie Pasje? Jakie są wasze hobby? Co lubicie robić w wolnym czasie?
Pasje i hobby strona 1 z 9
Piłka nożna, zaraz po niej gry planszowe oraz nieco dalej astronomia. Oprócz tego oglądanie serialu paradokumentalnego słoiki.
Chyba od zawsze to jest śpiewanie. Raczej bardziej hobby, bo sobie tym poprawiam humor (potem odsłuchując psuję). Lubię też grać na pianinie/fortepianie/keyboardzie. Ale w sumie to tak lubię, bo za grosz nie umiem, poza prostymi melodiami ze słuchu. Kiedyś więcej czytałam ale obecnie trudno mi doczytać własny artykuł do końca, a co dopiero coś dłuższego. Robię sobie też czelendże na coraz trudniejsze potrawy i ciastka, choć czasami czelendżem są jakieś podstawowe rzeczy, np. sosy i zupy. Pewnie jeszcze by się coś znalazło, ale już się chyba rozpisałam - to po yerbie.
Bieganie, pływanie, fotografia,podróżowanie, pomaganie wspieranie innych. Słuchanie i oglądanie chrześcijańskich treści filmy.,muzyka.
Sport.
Nadal sport
W czasie wolnym od pracy i sportu? :D Namiętnie czytam książki, czasem zagram na gitarze "Odę do radości", trochę rysuję, trochę maluję, piekę ciasta, spotykam się z przyjaciółmi...