Jakie macie Pasje? Jakie są wasze hobby? Co lubicie robić w wolnym czasie?
lista tematów
Pasje i hobby strona 3 z 9
Konto usunięte: MaqdaIena: i znów mechanika samochodowa, o
Zmieniła byś mi opony na letnie bo tak mi się nie chce że ho ho :P
I może jeszcze bym miała je wyważyć? .
Jak to nie umiałeś? Login się nie zmienia, no chyba że szukałeś po starym sprzed kurdę chyba nastu lat ;D.
Poszłam, ale wracam czasem zobaczyć co się dzieje, kto jest i komu dali moda .
Na szczęścia mam od tego ludzi, bo montażownica mnie przeraża póki co .
Chociaż pracy mamy tyle, że z biura będę musiała się za chwilę pewnie na warsztat przenieść, bo nie wyrabiamy .
Już szykuję sobie ogrodniczki mechanikowate!
Ja tu przyszedlem bo spotkalem Ziobera na wykopie i nam sie na wspominki zebralo
Pomysl byl taki zeby zrobic jakis zlot ale nikt mi nie odpisal, Ciebie nie znalazlem, z Olami nie mam kontaktu, Ajra juz nie jest modem i sie nie loguje, Julia nie ma konta, Jacek wszystkie poblokowane (czemu mnie to nie dziwi ) a reszta ludzi nie loguje sie od wiekow
I caly misterny plan w pis du
Do not be sad because of people...
They will all die...
They will all die...
Belormoroth: Ja tu przyszedlem bo spotkalem Ziobera na wykopie i nam sie na wspominki zebralo Pomysl byl taki zeby zrobic jakis zlot ale nikt mi nie odpisal, Ciebie nie znalazlem, z Olami nie mam kontaktu, Ajra juz nie jest modem i sie nie loguje, Julia nie ma konta, Jacek wszystkie poblokowane (czemu mnie to nie dziwi ) a reszta ludzi nie loguje sie od wiekow I caly misterny plan w pis du
Wszystkich mam na fejsie przecież .
Ale nie sądzę by komukolwiek się chciało pokonywać mnóstwo kilometrów by spotkać gęby z dawnych virtualnych czasów ;D.
Mi by się nie chciało, no chyba, że Poznań, to piszę się w ciemno .
W przeciwieństwie do Pantery, nie będę rozpisywał tomów o moich rozległych zainteresowaniach , a przedstawię tylko jedno - ogród. Uwielbiam, jak otaczają mnie piękne rośliny, a jestem niebywale dumny gdy wyszły spod jej ręki.
A ponieważ lubię się chwalić, to pochwalę się początkiem wiosny
Czyż nie są boskie?
MaqdaIena: Wszystkich mam na fejsie przecież .
Ale nie sądzę by komukolwiek się chciało pokonywać mnóstwo kilometrów by spotkać gęby z dawnych virtualnych czasów ;D.
Mi by się nie chciało, no chyba, że Poznań, to piszę się w ciemno .
Ej no
Powaznie bys sie nie pojawila spotkac po 10 latach na drugim koncu Polski z osobami ktore znasz przez internet?
Ja bym w sumie przyjechal...
...ale ja jestem uposledzony wiec mnie nie mozna sluchac bo czlowiek by glupoty robil
Do not be sad because of people...
They will all die...
They will all die...