Cześć.
Co tam, jak tam?
Jak wam mija kwietniowy weekend?
Widział ktoś gdzieś w polsce te cuksy?
Pozdrawiam.
lista tematów
Niedziela na hydeparku strona 1 z 5
Czym? Nie odpoczywasz dzisiaj?
A, już rozumiem zmęczenie. No to teraz odpoczywaj na nowym tarasie. :-D
No właśnie wiem, że tam są, ale do niemieckiego lidla mam daleko kapkę. :<
No sześć
Pogoda jest taka piękna, że nic, tylko żyć!
Ze dwa lub trzy tygodnie temu widziałam takie w polskiej biedrze. Chyba nie są tam w regularnej sprzedaży, więc to mogła być jakaś jednorazowa akcja, ale być - były.
No, ładnie jest. Aktualnie chyba jest idealna temperatura, dobrze z niej korzystać. :-D
Konto usunięte: Ze dwa lub trzy tygodnie temu widziałam takie w polskiej biedrze. Chyba nie są tam w regularnej sprzedaży, więc to mogła być jakaś jednorazowa akcja, ale być - były.
Zapomniałam o tym - były ale tylko cytrynowe i mint, a mi chodzi o original właśnie. :-) Te mint to się w ogóle nie umywają do nich.
siemanderko , eloshka , ciao bambino
dobiega końca długi weekend - jeszcze 1 dzień i do pracy , tak wiem dramat że zaczynam we wtorek
nie najgorzej
orlik, pierwsze kroki w tenisie, kilka filmów parę gier - własnie wróciłem z kina z seansu LIFE - dobre kino sci-fi - taka przystawka przed nowym OBCYM u mn ie sa
pozdro, elo rlo 3 5 zer0
siema staruchy
...Ignorance is bliss...
Czemu to robisz?
Uh, ja dziś też troszkę popracowałam na zapas. Ale tego co miałam zrobić już nie zrobiłam. :|
:<
RexMundi: dobiega końca długi weekend - jeszcze 1 dzień i do pracy , tak wiem dramat że zaczynam we wtorek
Masz trzy dni łikendu?
RexMundi: nie najgorzej
orlik, pierwsze kroki w tenisie, kilka filmów parę gier - własnie wróciłem z kina z seansu LIFE - dobre kino sci-fi - taka przystawka przed nowym OBCYM
Skąd pomysł na tenisa? Kurczę, poszłabym do kina! Rozumiem polecasz? :-)
Original? :|
Troche zazdroszczę. Wiele dodatkowych możliwości. Ja do granicy też mam względnie blisko ale nie do tej co trzeba i już nieważny paszport.
Konto usunięte: Nie ma czasu trzeba jeszcze okno wstawić ścianę postawić i drzwi z framugom zamontować ale to w przyszłym tygodniu.
No to dziś już możesz wypoczywać. :-)
No cześć.
Miło, że Cię to interesuje.
Niedziela nudnie, ciężko po sobocie dojść do siebie.
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.