AIVAS
Reputacja: -104 | BluzgometrTM: 9
AIVAS
  23 Marzo 2017 (pierwszy post)
Jakie są dzisiejsze kobiety? Większość z nich z przedziału 16 - 23. Pije, przeklina, pyskuje, zachowuje się obscenicznie. Generalnie to takie stworki-potworki, z którymi żaden wartościowy facet obcować nie chce.
Przy czym narzekanctwa na facetów nie ma końca...
Takie są panie. Małostkowe. Źdźbła się dopatruje, a belki w oku nie widzi.
BabaxJaga
BabaxJaga
  25 Marzo 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Oj tam, oj tam od razu nie budiet xD siem narysuje xD albo w kamieniu wyryje, twoim dłutkiem xD

daleko dupa oka, przecież to już przerabialiśmy, no ale marzyc zawsze wolno

Konto usunięte
Konto usunięte: No, micha cię ominie xD 2 kg na wadze stracisz, a to niedopuszczalne xD

spoko, 2 kg in+/in-, jest dopuszczalne, wynika z cyklów m-cznych.
ty dzisiaj dyżurujesz w kuchni, czy tylko żresz?
BabaxJaga
BabaxJaga
  25 Marzo 2017
Panthera
Panthera: to nie do ciebie to wypowiedz AIVASa

wiem, tylko jakim cudem podpisana moim nick'iem? trochę za póżno próbujesz odkręcić kota ogonem

Panthera, bujać to my, a nie nas, a więc bujaj słonia za jaja
BabaxJaga
BabaxJaga
  25 Marzo 2017
Panthera
Panthera: Cala trojka siebie warta Jaga dywersantka i AIVAS dwie trollice i jeden troll tylko ja jedna mądra stojąca ponad tym burdelem :(

nie pitol, dobrze wiesz, że jestem spoza waszego składu,
prawidłowo powinno być: Panthera (pan póżniej, a pan tera), Lodka (slodka i wiotka cool, hot id....a, no madra głowa)
i super "menszczyzna" (czyt. ciiipka Vasia)

jako ta ponad zarządzasz finansami "fyrmy" czy kierujesz "marketyngem"?
BabaxJaga
BabaxJaga
  25 Marzo 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Tutaj, możemy zobaczyć zupełnie nowe zjawisko :D Otóż, najpierw moderacja spamuje w każdym niemal temacie, a później, żeby nie było... daje sobie bana i osobie z którą pisze czyli np ja xD Hipokryzja level master "Caryca Katarzyna" która w wirtualu mianowała się carycą( dobrze, że chociaż w vitrualu, bo w realu boi się swojego odbicia w lustrze, a swoją drogą, to realnie, to ty naprawdę wyglądasz jak pasztet) xD miała taką niechlubną przeszłość.... która ciągnęła się za nią jak dym po wsze czasy aż do dnia dzisiejszego i z tego właśnie jest znana i z tego słynie .... poza oczywiście rokoszem naszych polskojęzycznych "patriotów" otóż....żeby zaspokoić swoje seksualne potrzeby, kazała zbudować coś w rodzaju lawety na której odbywały się orgie z udziałem ogierów xD Jej, zwykły "menszczyzna" nie wystarczał xD Coś jak a-la nasz Panterka, Jadzia i ta niedzisiejsza .....:) Dobrze, że ja nie wybrałam jej na swoją mentorkę Dzielne dziewczynki jesteście i takie wyzwolone, a jakie nowoczesne xD W Kanadzie zalegalizowali zoofilię... xD Emigracja to nie tragedia, a dla was niesamowita szansa na spełnienie waszych ukrytych marzeń i pragnień Miłego dnia xD Ja idę na realną strzelnicę :D ślepakami wy strzelać lubicie

buahahaha, wymiatasz "siostro"

PS biorąc pod uwagę twoję częste zmartwychwstania może masz nie spełnione fantazję z pogranicza nekrofilii,
odradzam to już ewidentnie dewiacja seksualna
BabaxJaga
BabaxJaga
  25 Marzo 2017
*niespełnione
AIVAS
AIVAS
  25 Marzo 2017
Babciu dawaj adres, to pogadamy. Wytłumaczę Ci na czym polega problem z kobiecością.
AIVAS
AIVAS
  25 Marzo 2017
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
Ja się zastanawiam, jak to jest że płeć babska jest w stanie grać dziećmi tylko po to, aby zemścić się na swoim byłym partnerze. Nie ważne są potrzeby dzieci, ich uczucia, ani to że są krzywdzone. Zresztą podobnie jak i (czasami naprawdę bogu ducha winnego) partnerowi. Taka jest prawda, którą nie chcecie przyjąć - dla was liczycie się tylko wy i nikt więcej. Wiedzieli to pradziadowie, dziadowie i sto pokoleń wstecz, że kobieta to hedonistka, która najchętniej pożarłaby cały świat. Dam wam przykład ewolucji - teoretycznie kobieta jest w stanie przeżyć nieskończenie wiele orgazmów. Więc teoretycznie może spółkować z nieskończoną liczbą partnerów. Drugi przykład - wasza łechtaczka, która jest tylko po to aby dawać przyjemność. Więc wniosek płynie z tego prosty - zrobioneście żeby braaać.
dywersantka
dywersantka
  25 Marzo 2017
Podaj adres, to podjadę otrzeć Twoje spłakane oczęta :)
Panthera
Panthera
  25 Marzo 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: spoza waszego składu, prawidłowo powinno być: Panthera (pan póżniej, a pan tera), Lodka (slodka i wiotka cool, hot id....a, no madra głowa)

a ja tu dlaczego? Przeciez nie wchodze z wami w te glupie dyskusje :)
BabaxJaga
BabaxJaga
  25 Marzo 2017
no bo pasujesz do tej kolekcji,
masz racje, że nie wchodzisz z nami w te głupie dyskusję twoje wywody to dysputy, nie każdy ci tutaj dorównuje,
no może Lodzia i Vasia, 2 pierdołowate cipki forumowe, a ty jako ta 3 wisienka na torcie
BabaxJaga
BabaxJaga
  25 Marzo 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Podaj adres, to podjadę otrzeć Twoje spłakane oczęta :)

tzn. czyje moje czy Vasi? jemu to chyba nawet pasi
dywersantka
dywersantka
  25 Marzo 2017
Co ja ci poradzę na to, że ludzie zamiast wychowywać dzieci, to je tresują, albo rozpuszczają wychodząc z założenia, że kasa wszystko załatwi
dywersantka
dywersantka
  25 Marzo 2017
Narcia jaguś :D nie syp dzieciom piaskiem w oczy tylko popluj w ręce i w murde im w murde hihi
BabaxJaga
BabaxJaga
  25 Marzo 2017
AIVAS
AIVAS: Babciu dawaj adres, to pogadamy

p.Vasia proszę notować
Pipidów Dolny, 2km za Kobylą Dupą, jak będziesz już w Kobylej Dupie to daj znać wyjdziemy po ciebie,
wiesz do mnie ciężko trafić, wiocha zabita dechami, psy dupami szczekają więc mógłbyś zbłądzić i pójść na manowce

AIVAS
AIVAS: Wytłumaczę Ci na czym polega problem z kobiecością

masz problem z kobiecością ciiipko? no może jesteś zbyt "mięski"?
AIVAS
AIVAS
  25 Marzo 2017
A ty nie jesteś ciiipka? Jakaż to obelga, zostać nazwany kobietą przez kobietę. Taka ateista - feministka, sr..a sobie w swoje gniazd. Ehh całe baby. To jest wasza "logika".
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.