Hejka ktos chce pogadac o swoich problemach :/
Samotnosc zdrada alkohol
Nie radzę sobie z pełzaczami w kopalni. Mam topór dwuręczny 70 obrażeń i z 50 siły. Powinienem wrócić do kolonii i jeszcze podexpić czy szukać lepszej broni?
Jestem bardzo samotna, nie mam znajomych ani drugiej połówki. Facet mnie zdradził i upijam żale w wódce. Potrzymaj mnie na duchu!
Wykorzystałam wszystkie możliwe wątki?
Sześć dni temu rzuciła mnie dziewczyna natomiast pięć dni temu wygrałem 956 tysięcy zł a dziś moja była napisała mi smsa " Kotku nie gniewaj się na mnie ja wciąż cie kocham" I teraz nie wiem czy kocha mnie czy moja kasę
I po co byłym opowiadać o hajsie.
Tyle świeżego mięsa jest wokół nas.
Szkoda tylko, że historia wyssana z palca, bo aż się wzruszylam.
Skoro zaczęłaś temat to mam problem bo po każdym posiłku znowu robię się głodny po godzinie i każdego wieczoru tracę przytomność i odzyskiwuję ją dopiero rano :I
Mam problem z alkoholem, to znaczy nie przepadam za nim, leży piwo już prawie tydzień, pić czy nie pić teraz, o to jest pytanie :p
Witam:)Kazdy z Nas ma mniejsze,lub wieksze problemy,kwestia tylko umiejetnie sobie z nimi radzic i nie ulegac pokusom.Zlamanym sercom zycze czasu, na rekonwalescencje:)osobom z problemami alkoholowymi-omijania wszelkich trunkow procentowych,pozostalym -uczenia sie na bledach i wyciagania wnioskow:)Pozdrawiam
Hej mam problem poniewaz bylam z chlopakiem 1 i 6 miesiecy ciagle tlumaczyl ze nie ma czasu do mnie przyjechac bo ma duzo roboty gdyz ma gospodarke owszem uwierzylam Mu mowil ze moglabym go odwiedzac w domu i popatrzec co on robi. Przez cale dnie nie mogl do mnie przyjezdzac tylko wieczorami tak 22 21 lub 23 co wy myslicie o tym a zapomnialam wspomniec o tym ze ciagle dzwonila do mnie jego matka i usprawiedliwiala go jak mozecie to odpiszcie na moja wiadomosc
Siema mam problem, zawsze kiedy jadę w trasę moto przysięgam sobie ze dziś tylko 100 i do domku.... Zawsze kończy się to dojazdem na rezerwie i grubo ponad 300. Jestem chory? To już nałóg? Da się to leczyć?:-P