Hejka ktos chce pogadac o swoich problemach :/
Samotnosc zdrada alkohol
To tak samo jak ja lubisz sie czepiać. Nie mam nic za złe ani nerwów
.....:::Mam powód żeby być tu znowu Środkowym palcem pozdrowić wrogów:::....
Witajcie odpowiem na wasze problemy
Picie pij dalej ile się da obudzisz się w rowie bez kasy i nikogo nie będziesz miał nic to wytrzeźwień wszystko
Zdrada zdradzają też ile się da zreszto zdradzony to już nie zdradza a przynajmniej będziesz miał wspomnienia
Motor jeździj wracasz na rezerwie zatankujesz po drodze nie będzie się świecić
Co jeszcze
Co zrobic jak twoj byly kleczy przed toba i placze zebys do niego wrocila a pisalas z kims innym jak myslicie kogo wybrac bo ja nie mam pojecia bo moj byly twierdził ze to wszystko go przeroslo matura ja i w ogóle a z tym co pisalam to moze jakis miesiac i nic powaznego raczej by nic noe bylo co zrobic pomozcie
Jak myslicie bylemu dac kolejna szanse czy nie pchac sie w to ja go kocham i w ogóle ale boje sie ze ze bd miala z nim przyszlosc niesamowita bo chodza o nim duzo plotek na temat jego rodzicow i jego i niewiem co mam zrobic powiedzial ze sie zmieni i zrobi wszystko zebym z tym kolega nie spotykalala i pisala mowi sie mysli o mnie w nocy brakuje mu mnie i w ogóle pomocy
Jak myslicie bylemu dac kolejna szanse czy nie pchac sie w to ja go kocham i w ogóle ale boje sie ze ze bd miala z nim przyszlosc niesamowita bo chodza o nim duzo plotek na temat jego rodzicow i jego i niewiem co mam zrobic powiedzial ze sie zmieni i zrobi wszystko zebym z tym kolega nie spotykalala i pisala mowi sie mysli o mnie w nocy brakuje mu mnie
???
!!!
Olcia pier.dolcia
moja ewangelia
WCZORAJ już utracone, DZISIAJ jest w rękach naszych, a JUTRO? nie dajmy się choć JUTREM straszyć
moja wiara https://www.youtube.com/watch?v=TLgacbYRQ_I
mój dekalog https://www.youtube.com/watch?v=ITsL91vlIcM
Znaczy jesz tylko to co znajdziesz i mieszkasz we własnoręcznie zbudowanym szałasie z gówna i patyków? A posty rozumiem przesyłasz siłą woli, bo takie sztampowe symbole konsumpcjonizmu jak telefon czy komputer Cię brzydzą?