No właśnie ..... wydaje mi się ze główny powinien mieć na to oko ...
lista tematów
Dkaczego moderatowe faforyzuja swoich znajomych ... strona 3 z 5
Tutaj nawet pies z kulawą nogą już chyba nie zagląda xD Takie są tutaj parytety-niestety Jaki portal, takie przywileje
Ps
Podoba mi się święte oburzenie całej moderacji xD https://www.youtube.com/watch?v=mM1v7MbN6mQ W sumie brawa dla Cie, bo nikomu nie udało się to co Tobie.... zebrać ich wszystkich z jednym temacie Swoją drogą, to dość zabawne zjawisko.... bawić się w tym wieku jak dziecko w piaskownicy na czaciku, to coś ponad moją wyobraźnię dorosłości, ale ja się na tym nie znam i chyba znać się nie chce hi-hi-hi Mentalność masakrycznie zniekształcona xD
Nie ma sprawiedliwości na tym świecie!
Miałem zły dzień. Tydzień. Miesiąc. Rok. Życie. Cholera jasna.
Dziękuje za "pamięć" i odwiedziny :D Proszę uważać i nie zacząć się czasami topić, bo ja jestem daleeeeko i kto pana dobije? :d
to się nazywa dyplomacja xD Powiedzieć komuś spierd"ziel"aj w taki sposób, żeby się z tego cieszył jak szczerbaty ze suchara xD
Czy tutaj obowiązuje coś takiego jak.... prawda absolutna vel właściwa? Nie przypominam sobie bym napisała coś niewłaściwego, a tylko wyraziłam swoją opinię. To że moderatorce akurat to nie przypadło do gustu, to trudno :) Nie wszystko,wszystkim ma się podobać. O ile dobrze pamiętam,to nawet Hitler tolerował odstępstwa od normy.