Jakie według was powinna mieć lub ma cechy współczesna dziewczyna / kobieta ?
cechy dziewczyn / kobiet... strona 1 z 3
Trzeba by wypisać "listę życzeń" co do dziewczyn/kobiet .
Współczesna kobieta ma takie same cechy jak ta mniej współczesna 100 lat temu i niewspółczesna 1000 lat temu.
Gdyby pytanie dotyczyło chłopaków/mężczyzn ,odpowiedź moja była by "kropka w kropkę" taka sama.
Powinna umieć gotować, piec ciasta, lubić sprzątać, być rodzinna, dbać o domowe ognisko, dbać o siebie, marzyć o rodzeniu gromadki dzieci, słuchać swojego męża, lubić seks, ale nie za bardzo, fajnie jakby jeszcze pasjonowała się szydełkowaniem.
Żartuję oczywiście. Wystarczy, że będzie inteligentna, wtedy sobie poradzi w życiu.
ja uwielbiam jak dziewczyna ma IQ mniejsze od gotowanego ziemniaka i robi dzióbek podczas sweet fotki
czyli według ciebie nie powinna żadnych z tych cech posiadać tylko inteligencję malowania się godzinami przed lustrem i robieniem całymi dniami sweet foci, a w domu niech bedzię brud albo zatrudnić sprzątacza, nie gotować bo się zamówi, nie słuchać się swojego faceta tylko żyć jak na egoistkę przystało jak kot swoim torem no i oczywiście nie uprawiać sexu bo to głupota a podniecać się samą sobą. No to juz mniej więcej znam twoje życie :)
Nie chcę sztampowo wymieniać cech, które są u mnie pożądane, bo czekam, na taką, która zaintryguje mnie nietypową ich mieszanką. A po świecie chodzi takich naprawdę wiele.
Minimum 2,4 mln followersów na instagramie, przezabawne snapiki z emulatorem psiego pyska, IQ <60 (albo przynajmniej udawać idiotkę), posiadać wydeptaną ścieżkę "trójkąta sławy" pomiędzy kosmetyczką, solarium i siłownią (skąd wrzuca motywujące zdjęcia skadrowanie na cycki z 5x powiększeniem i podpis "CiEnSzKi TrEnInK :P:P:P:P xDxDxDxD"). Powinna też występować w gównoserialu typu "Szkoła" albo "19+", gdzie popisać mogłaby się swoim talentem aktorskim na poziomie worka po cemencie z 2ma kwestiami do wypowiedzenia, lub teledyskach Disco Polo kręcąc tyłeczkiem dla postarzałych gwiazdorów spod Grajewa w wypożyczonych szpanerskich furach i plastikowych czarnych okularach zasłaniających 3/4 twarzy.
Jeśli chodzi o kwestie światopoglądowe to powinna być kobieta wyzwolona, co tydzień imprezki, ćpanie, chlanie, rzyganie i dawanie dupska losowo wybranemu lalusiowi z Erazmusa (najlepiej imieniem Pablo). Przypalać wodę na herbatę i w ramach wysławiania się, używać chrząknięć, losowo wybranego zlepku sylab oraz przekleństw.
To byłoby chyba na tyle :)
Jeśli dla ciebie u dziewczyny wystarczy tylko poczucie humoru to już lepiej sam idź do kabaretu . Najpierw niech dziewczyny odpowiedzą czego szukają w nas to zobaczysz że głowa cię rozboli bo nie spełnisz 25% tego wszystkiego jak dobrze pomyślisz na dalszą metę . Potem odpowiedz dopiero czego ty szukasz
To mężczyźni już wyginęli i są na wymarciu jest ich coraz mniej , jeszcze 10 lat i na 1 będą przypadać 2 kobiety . Mężczyźni niewieścieją co tu się dziwić .Tak upadła Babilonia i Persja przez to po części . Do jakich prac i dopuszczane są kobiety jakie ubrania noszą coraz częściej i jakie przestępstwa są popełniane kto niewieścieje a kto ma jaja