Dzięki "upszejmości" jednego z uszerów, przeglądam ten pożal się panie portalik. Zastanawiam się jak ubogie, nędzne, nudne i patologiczne trzeba wieść życie, by "tforzyć" tego typu "rzeczywistość" i wylewać swoje frustracje na tego typu stronach. Tam, jak w soczewce widać mentalność większości użytkowników tego forum, moderacji i kilku jej pomagierów.
Ciekawe co na to bardziej ogarnięta część fotki?
lista tematów
fotkachan strona 2 z 2
Albo zbyt duża atencja, bo materiały, które się tam kryły były mocno kontrowersyjne :D Sprawa ucichnie to i będzie reaktywacja.
Podejmujesz wyzwanie?
ps wybór z udzielających sie na forum 5 osób na krzyż to nie lada wyczyn :D
jakiś nabor był czy coś? bo ja w życiu fotki już nieobeznany
To taka podstrona fotki, którą prowadzi grupa obrzezanych żydów z fotki. Grupa ta jest skupiona wokół żydówki która postanowiła zostać księdzem. Później się jednak rozmyśliła, dokonała aktu apostazji i szkaluje JPII i katolików. To ją głównie zajmuje i pochłania :)
Ja cię nawet przez moment nie podejrzewałam o to, że możesz cokolwiek w tym temacie wiedzieć xD
Myślisz, że odważy się tutaj wystawić swój ""nosek" z oryginalnego profilu? Jest na to zbyt tchórzliwa xD
Obstawiamy dalej czy na tym kończymy gre ?:) Jak tak dalej pójdzie to na zakładach bukmacherskich zbijemy fortunę hahahah
Mnie? No co ty, ja się byle czym nie kalam:) Jak możesz oskarżać go o małe zaangażowanie?! Jedno zdjęcie zgłosił jako nieregulaminowe? Wiesz jaka to harówa?! :)))Założyli po jednym temacie w którym pisali głównie oni sami prowadząc coś w rodzaju monologów, to mało?! :)) No i jeszcze nabiła nam parę minusików, a sobie plusików botem :)) Ja pierdu miej chłopie litość i odrobinę empatii nad mądrymi inaczej