niezalezna
niezalezna
  17 lutego 2017 (pierwszy post)
Dzięki "upszejmości" jednego z uszerów, przeglądam ten pożal się panie portalik. Zastanawiam się jak ubogie, nędzne, nudne i patologiczne trzeba wieść życie, by "tforzyć" tego typu "rzeczywistość" i wylewać swoje frustracje na tego typu stronach. Tam, jak w soczewce widać mentalność większości użytkowników tego forum, moderacji i kilku jej pomagierów.

Ciekawe co na to bardziej ogarnięta część fotki?
Memory
Memory
  17 lutego 2017
Pewnie przeciążenie serwera skoro zrobiłaś tu taką reklamę xD
Eldim
Eldim
  17 lutego 2017
Albo zbyt duża atencja, bo materiały, które się tam kryły były mocno kontrowersyjne :D Sprawa ucichnie to i będzie reaktywacja.
niezalezna
niezalezna
  17 lutego 2017
Tysz tak myślę d83dde0f
ukladzamkniety
ukladzamkniety
  2 marca 2017
niezalezna
niezalezna: Egoista,

w obliczu tego co dzieje się po przedstawieniu w tetrze powszechnym, to w imię starej "przyjaźni".... d83dde02 nie radziłabym ci się tam zbytnio angażować i wychylać, bo ci naprawdę może zabraknąć na adwokatów, ale co ja tam wiedzieć mogę.....:)
nimfomanka699
nimfomanka699
  2 marca 2017
nie ogarniam,co to za strona
Egoista
Egoista
  2 marca 2017
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
co to za strona
o co tam chodzi

Konto usunięte
Konto usunięte: Egoista

???

nie wiem czyja to strona, zapytajcie esquilo
IHSI
IHSI
  2 marca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ogarniam,co to za strona

Ja również i wole tego nie ogarnąć :ziober2:
Egoista
Egoista
  2 marca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja

o w koncu po tylu latach ci modka dali xD szkoda, że już nie masz zbytnio w co sie angażować
a nie sorry, teraz mod to tylko "/ban" , żadne angażowanie xd
Egoista
Egoista
  2 marca 2017
ps wybór z udzielających sie na forum 5 osób na krzyż to nie lada wyczyn :D :rotfl:

jakiś nabor był czy coś? bo ja w życiu fotki już nieobeznany
ukladzamkniety
ukladzamkniety
  2 marca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ogarniam,co to za strona

To taka podstrona fotki, którą prowadzi grupa obrzezanych żydów z fotki. Grupa ta jest skupiona wokół żydówki która postanowiła zostać księdzem. Później się jednak rozmyśliła, dokonała aktu apostazji i szkaluje JPII i katolików. To ją głównie zajmuje i pochłania :)

Egoista
Egoista: nie wiem czyja to strona,

Ja cię nawet przez moment nie podejrzewałam o to, że możesz cokolwiek w tym temacie wiedzieć xD

Egoista
Egoista: zapytajcie esquilo

Myślisz, że odważy się tutaj wystawić swój ""nosek" z oryginalnego profilu? Jest na to zbyt tchórzliwa xD

Egoista
Egoista: wybór z udzielających sie na forum 5 osób na krzyż to nie lada wyczyn :D

Obstawiamy dalej czy na tym kończymy gre ?:) Jak tak dalej pójdzie to na zakładach bukmacherskich zbijemy fortunę hahahah

Egoista
Egoista: w koncu po tylu latach ci modka dali xD

Mnie? No co ty, ja się byle czym nie kalam:) Jak możesz oskarżać go o małe zaangażowanie?! Jedno zdjęcie zgłosił jako nieregulaminowe? Wiesz jaka to harówa?! :)))Założyli po jednym temacie w którym pisali głównie oni sami prowadząc coś w rodzaju monologów, to mało?! :)) No i jeszcze nabiła nam parę minusików, a sobie plusików botem :)) Ja pierdu miej chłopie litość i odrobinę empatii nad mądrymi inaczej d83dde1d
nimfomanka699
nimfomanka699
  2 marca 2017
czemu tam sa czyjes nagie fotki
Egoista
Egoista
  2 marca 2017
Konto usunięte
Konto usunięte: czemu tam sa czyjes nagie fotki

gdzie?
KochamAnalik
KochamAnalik
  13 marca 2017
:):):)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.