Dzięki "upszejmości" jednego z uszerów, przeglądam ten pożal się panie portalik. Zastanawiam się jak ubogie, nędzne, nudne i patologiczne trzeba wieść życie, by "tforzyć" tego typu "rzeczywistość" i wylewać swoje frustracje na tego typu stronach. Tam, jak w soczewce widać mentalność większości użytkowników tego forum, moderacji i kilku jej pomagierów.
Ciekawe co na to bardziej ogarnięta część fotki?
fotkachan strona 1 z 2
Tam poziom zje... bania mózgu osiągnął już chyba zenit
Może odniesie się do niego "nasza" Becia, Egoista, Esquilo i kilka innych osób? Chyba, że wolicie być wywoływani do odpow po kolei
Co za fotkowe podziemie! Co jak co, ale prawdziwą naturę każdego chana udało im się wspaniale odwzorować.
Fotkowe podziemie xD Dobre określenie tej patologii która tam siedzi pisze i dodaje screeny i zdjęcia między innymi użytkowników tego portalu
Dowiedzialam sie kiedys o jej istnieniu od kogos zyczliwego, gdy ktos umiescil tam moje zdjecie i paru ciekawostek o niej. Po usunieciu mojego zdjecia ktore bylo tam bezprawnie jak w sumie wszystkie ktore tam sa przestalo mnie to obchodzic... Wiec nie rozumiem po co mnie wymieniasz piszac o tej strone czy nawet Esquilo ktorej wizerunek jak wielu modow rowniez widnieje tam wbrew jej woli. Ale Egoista, Tomasz i Sowa jako glowni przedstawiciele tej gownianej strony na pewno wiecej ci powiedza...