Ja i CuteNinja tam (prawdopodobnie) będziemy. Ktoś ewentualnie chciałby zasilić nasze grono? To temat wstępny, lecz bliżej sierpnia z pewnością porozmawiamy o tym na poważnie. Poziom biegu dostosujemy do poziomu zaawansowania naszej potencjalnej grupy w takich eskapadach.
Runmageddon, Poznań, 12.08.17 strona 5 z 6
Tak często się na tym łapie ,typowe odzywki używane na codzień ,wypowiedziane jakiś sens i wydźwięk mają ,napisane natomiast są zupełnie bez sensu .
Od czasu kiedy poruszam się samochodem, nie biegam ;) Nawet z buta nie chce mi się iść do sklepu ;)
mówcie jak tam sobie chcecie, ja wiem swoje ;) Nie jestem ironiczny, po prostu odczytałeś taki sygnał jak ty chciałeś odczytać ;)
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
Proszę nie łapać mnie za słówka ;) Bo ja to widzę ;)
Coś mi się kojarzy słowo :FORMA: , chyba trochę jestem zboczony ;)
My tutaj pitu pitu, a tam piłka w grze idę na siatkę popatrzeć ,Eldim nie wiesz czy Milik jutro zagra ?
Myślę, że nie. Kontuzja kolana to chyba największa zmora piłkarzy. Nie ma co ryzykować i zbyt wcześnie go forsować. I tak jestem w szoku jak szybko mu zrekonstruowali te więzadła. Dla porównania mój ziomek od dwóch lat dopiero z miesiąc temu pierwszy raz wybiegł na boisko. Ale myślę, że przepaść technologiczno-lekarska między Lublinem a Napoli jest astronomiczna :D