Ja i CuteNinja tam (prawdopodobnie) będziemy. Ktoś ewentualnie chciałby zasilić nasze grono? To temat wstępny, lecz bliżej sierpnia z pewnością porozmawiamy o tym na poważnie. Poziom biegu dostosujemy do poziomu zaawansowania naszej potencjalnej grupy w takich eskapadach.
Runmageddon, Poznań, 12.08.17 strona 2 z 6
To ja bym musiał przed tobą biec najlepiej tyłem,mógłbym tobie kibicować i uciekać od ciebie a ty byś mnie gonił ;D
Jej mąż był by zazdrosny że mnie tak pilnuje ;) jeszcze coś by mi złamał albo zrobił ;)
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
Ja w siebie wierzę i myślę, że dam radę. Nawet pomimo wojny psychologicznej z wojowniczką ninja :D
A Ty, czemu nie dołączysz? Zapraszamy! Przybliż mi proszę tak w ogóle etymologię swojego nicku, cóż to znaczy ASZABENE? :D
A na Woodstock też bym się kiedyś chętnie wybrał, tam musi być elegancki klimacik :D A może Wy, którzy już byliście, odpowiecie mi na pytanie - co czyni Woodstock wyjątkowym?
Może sama tu zajrzy.
Dlaczego się nie przyłączę ? Hmmm... chyba ciągle mam traumę po nieudanym zeszłorocznym wiosennym starcie ligi kopanej (wiejska kl. B.widzę że grasz to będziesz wiedział o co chodzi )w każdym bądź razie skończyło się dwumiesiecznym L4 i tak jakos sporty wyczynowe staram sie omijac szerokim lukiem . Na hale lub orlika jedynie z chlopakami pograc chodze .
A co do nicku ,wiąże się to z zamierzchlymi czasami gdy przebywalem w Rumuni, dwa słowa oznaczające to samo zaczerpnięte z ich języka (pojęcia nie mam jak się to piszę ,ale tak się je wymawialo )
W każdym bądź razie jak się już zbierzecie ,życzę wam powodzonka i jak na wojnie nie porzucajcie rannych (to do ninjy żeby Cię dociagla do mety eldim )